reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Do miesięcy mówiąc szczerze nie przywiązuje żadnej wagi. Rzeczywiście część osób o to pyta ale co im zmieni czy to 5 czy 6? Nic :) a dla tych dla których ma znaczenie dokładny wiek ciąży i tak zapytają który tydzień. Więc może nawet być jeszcze 10 rozbieżnych wersji jak dla mnie :D

reklama
Hej :D nieśmiało - mój pierwszy brzuch :D jakos nie robię sobie zdjęć bo rzadko sie ubieram :D ale dzis lecialam na badania i mam!

17+6

Załączniki

• WP_20170128_004.jpg
    WP_20170128_004.jpg
    763,6 KB · Wyświetleń: 137
Pumelova super :)
Wybacz pytanie [emoji23] ale jakiej firmy masz stanik? Bo jest śliczny, a wszystkie tego typu, ktore znajduje to push up- nie wiem jaki u Ciebie, ale jak nie push up to jest super :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova super :)
Wybacz pytanie [emoji23] ale jakiej firmy masz stanik? Bo jest śliczny, a wszystkie tego typu, ktore znajduje to push up- nie wiem jaki u Ciebie, ale jak nie push up to jest super :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Haha dziekuje:D on ma takie wsuwane wkładki do pusha wiec można wyciągnąć. Z reserved, uwielbiam go, mam jeszcze różowy :-) poszukam linka

Karolina ladny ciazowy brzuszek [emoji106]
Pumelowa brzuszek podny wielkosciowo do mojego :)bardzo ladny:)ale do cyca to mi brakuje z 7 rozmiarow :(tylko pozazdroscic figurki

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

reklama
Do góry