Ja mam 27.01 i zobaczymy czy pokaże czy się będzie dalej mamy wstydzićIIka nie jeszcze nie wiem czekam na wizytę 7.02 może juz powie
reklama
Kasiulka - uwielbiam Twoje zdjęcia [emoji3]. Ten uśmiech - już Ci kiedyś pisałam, że patrząc na Ciebie od razu zacieszam do telefonu - masz moc!
Brzusio na równi z cycem - czyli poloweczka jak sie patrzy [emoji5].
Pięknie Kochana [emoji5]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Brzusio na równi z cycem - czyli poloweczka jak sie patrzy [emoji5].
Pięknie Kochana [emoji5]
Ostatnia edycja:
Ilka ładnie juz widać, choć malutki jeszcze. Śliczne włosy i wow bez farby. Ja juz dawno z siwymi.
Kasiulka cud miód jak zawsze, chudzinka jesteś i hmm mam wrażenie, że nie rośnie zbyt szybko juz brzuszek?
Mi znowu wysokoczyl bardziej, aż czuje dół mocniej. Może to dlatego, że macica teraz co te dwa tygodnie wędruje wyżej i odczuwa się to skokowo? Co gorsza zginęła moja piłka, mam odstajacy jak na chłopca raczej hihi.
Kasiulka cud miód jak zawsze, chudzinka jesteś i hmm mam wrażenie, że nie rośnie zbyt szybko juz brzuszek?
Mi znowu wysokoczyl bardziej, aż czuje dół mocniej. Może to dlatego, że macica teraz co te dwa tygodnie wędruje wyżej i odczuwa się to skokowo? Co gorsza zginęła moja piłka, mam odstajacy jak na chłopca raczej hihi.
Kasiulka piękna mama i piekny brzusio [emoji7] a twój usmiech powala na kolana
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Nie no Megann - nie poznałam Cie [emoji3] - nie tyle przez stylówe co przez fryzurę [emoji6].
Brzusio coraz bardziej pcha się do przodu [emoji106]
reklama
Żeby nie skłamać to tak jak spięłam włosy rano po przebudzeniu tak je mam do teraz a brzusio no fakt , juz sie coraz bardziej pokazuje[emoji14]w koncu mam co pokazaćNie no Megann - nie poznałam Cie [emoji3] - nie tyle przez stylówe co przez fryzurę [emoji6].
Podziel się: