reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Maziajka fajnie :) a który tydzień będziesz miała dokładnie to badanie bo ja będę wtedy w 18t2d i dopiero będę się na polowkowe zapisywać to nie późno chyba ?

19+4

Załączniki

• IMG_4300.JPG
    IMG_4300.JPG
    164,2 KB · Wyświetleń: 141
Kasiulka - uwielbiam Twoje zdjęcia [emoji3]. Ten uśmiech - już Ci kiedyś pisałam, że patrząc na Ciebie od razu zacieszam do telefonu - masz moc!
Brzusio na równi z cycem - czyli poloweczka jak sie patrzy [emoji5].
Pięknie Kochana [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ewella bedzie 19 t 3 d wg Om ale dziecko wg 3 usg wychodzi o tydzien starsze wiec licze juz tygodnie wg USG i bedzie to 20 t 3d.

Kasiulka kwitniesz:-)

010igov35ye70zfx.png

Ilka ładnie juz widać, choć malutki jeszcze. Śliczne włosy i wow bez farby. Ja juz dawno z siwymi.

Kasiulka cud miód jak zawsze, chudzinka jesteś i hmm mam wrażenie, że nie rośnie zbyt szybko juz brzuszek?

Mi znowu wysokoczyl bardziej, aż czuje dół mocniej. Może to dlatego, że macica teraz co te dwa tygodnie wędruje wyżej i odczuwa się to skokowo? Co gorsza zginęła moja piłka, mam odstajacy jak na chłopca raczej hihi.

Nie no Megann - nie poznałam Cie [emoji3] - nie tyle przez stylówe co przez fryzurę [emoji6].
Brzusio coraz bardziej pcha się do przodu [emoji106]

reklama
Nie no Megann - nie poznałam Cie [emoji3] - nie tyle przez stylówe co przez fryzurę [emoji6].
Brzusio coraz bardziej pcha się do przodu [emoji106]

Żeby nie skłamać to tak jak spięłam włosy rano po przebudzeniu tak je mam do teraz :D a brzusio no fakt , juz sie coraz bardziej pokazuje[emoji14]w koncu mam co pokazać :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry