reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Ja po ślubie jestem 2 lata z lekkim hakiem ;) ale jak pisałem jakoś nie jest mi z tym źle że inne tu dziewczyny mają takie potężne staże :D

reklama
Aaggaa sliczny brzuszek i fajnie Ci w tej sukience :D ja mysle, ze najgorszy III trymestr pod kątem tycia, ale ja sie tym kompletnie nie przejmuje, po 1szej ciazy udało mi sie bardzo duzo schudnąć i teraz tez spokojnie wszystko zrzuce, juz wiem doskonale na co moj organizm reaguje, jaka dieta i jakie cwiczenia, takze na razie jak mam na cos ochote to po prostu to jem ;)

Ja ze swoim jestem 4 lata, a znamy sie jakies 8. Poznalismy sie w szkole, ale pozniej drogi sie rozeszły. Jednak los chcial zebysmy znowu na siebie trafili :p i tak sie męczę :d

To ja też pokaże :) 15t5d

Załączniki

• 20170120_171105.jpg
    20170120_171105.jpg
    544,9 KB · Wyświetleń: 149
reklama
Aga jak wszystkie, cudo kiecka ale brzus jeszcze bardziej uroczh choć malutki.

Truskawka jak fajnie zobaczyć!! Moim zdaniem masz już spory i okraglutki brzuszek, bardzo ładny kształt.

Ewella ladniutko :)

Ciekawie z tymi stazami, ważne by być szczęśliwym.

Truskawka Lubie pomarudzic, bo teraz czuję się pokrzywdzonam mało jem, ćwiczę a oblalo mnie wręcz ale podejście mam jak Ty. Wiem, że dam radę, część od razu spłynie po porodzje a potem reszta, jeszcze przy maluszku człowiek więcej się rusza etc. Ważne by ciąża była zdrowa imudana.

Do góry