reklama
D
Deleted member 134305
Gość
Aaggaa sliczny brzuszek i fajnie Ci w tej sukience ja mysle, ze najgorszy III trymestr pod kątem tycia, ale ja sie tym kompletnie nie przejmuje, po 1szej ciazy udało mi sie bardzo duzo schudnąć i teraz tez spokojnie wszystko zrzuce, juz wiem doskonale na co moj organizm reaguje, jaka dieta i jakie cwiczenia, takze na razie jak mam na cos ochote to po prostu to jem
Ewella - co za lasencja [emoji5]. Sliczniutki brzunio [emoji4]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 134305
Gość
Ewella jaka szczuplutka jesteś!! Ale brzusio juz zarysowany
reklama
Aga jak wszystkie, cudo kiecka ale brzus jeszcze bardziej uroczh choć malutki.
Truskawka jak fajnie zobaczyć!! Moim zdaniem masz już spory i okraglutki brzuszek, bardzo ładny kształt.
Ewella ladniutko
Ciekawie z tymi stazami, ważne by być szczęśliwym.
Truskawka Lubie pomarudzic, bo teraz czuję się pokrzywdzonam mało jem, ćwiczę a oblalo mnie wręcz ale podejście mam jak Ty. Wiem, że dam radę, część od razu spłynie po porodzje a potem reszta, jeszcze przy maluszku człowiek więcej się rusza etc. Ważne by ciąża była zdrowa imudana.
Truskawka jak fajnie zobaczyć!! Moim zdaniem masz już spory i okraglutki brzuszek, bardzo ładny kształt.
Ewella ladniutko
Ciekawie z tymi stazami, ważne by być szczęśliwym.
Truskawka Lubie pomarudzic, bo teraz czuję się pokrzywdzonam mało jem, ćwiczę a oblalo mnie wręcz ale podejście mam jak Ty. Wiem, że dam radę, część od razu spłynie po porodzje a potem reszta, jeszcze przy maluszku człowiek więcej się rusza etc. Ważne by ciąża była zdrowa imudana.
Podziel się: