reklama
Ja z moim mężem poznaliśmy się jak mieliśmy po 15 lat, byliśmy tylko przyjaciółmi ale on wtedy się zakochał. Po liceum straciliśmy kontakt, zaliczylismy po nieudanym małżeństwie i w końcu trafiliśmy na siebie Jesteśmy razem 9 lat, po ślubie 7
Truskawka brzusio boski
Truskawka brzusio boski
AAggAA88
Fanka BB :)
No to skoro o związkach to ja też napiszę jak to było u nas. Otóż najpierw nienawidziłam gościa rok na facebooku. Wypisywał a ja już prawie planowałam morderstwo Jak sie wreszcie spotkaliśmy to ja chciałam z kolei popełnić samobójstwo Mówiłam do siebie - jakiego ja mam pecha! Lipiec 2014 zaczęliśmy być zaręczyny wydarzyły się w październiku 2014 a ślub był w czerwcu 2016
Póki co doszłam do wniosku, że mordować nie będę, bo jak zabiję to będzie mi bez niego smutno
A na koniec mój brzuch 15tc (14+6)
Póki co doszłam do wniosku, że mordować nie będę, bo jak zabiję to będzie mi bez niego smutno
A na koniec mój brzuch 15tc (14+6)
Załączniki
AAggAA - super! Brzusio, kiecka i historia [emoji3]
Bulkaasia - najważniejsze, że w koncu udało się Wam być razem [emoji5]. Piękna historia [emoji5][emoji5][emoji5]
To ja tak nudno w tematyce związkowej... Ja i M jesteśmy ze sobą 16 lat (zaczęliśmy ze sobą chodzić na wakacjach przed moją maturą). Małżeństwem jesteśmy od 13 lat (a w sumie to dopiero będziemy - rocznica 11.09). Wcześniej nie umiałam powiedzieć żadnemu partnerowi "kocham Cie" [emoji6].
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Bulkaasia - najważniejsze, że w koncu udało się Wam być razem [emoji5]. Piękna historia [emoji5][emoji5][emoji5]
To ja tak nudno w tematyce związkowej... Ja i M jesteśmy ze sobą 16 lat (zaczęliśmy ze sobą chodzić na wakacjach przed moją maturą). Małżeństwem jesteśmy od 13 lat (a w sumie to dopiero będziemy - rocznica 11.09). Wcześniej nie umiałam powiedzieć żadnemu partnerowi "kocham Cie" [emoji6].
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
AAggAA88
Fanka BB :)
Myślałam dziewczyny, że w 15 tc to ja będę się już turlać po drodze. Mam tendencje do tycia. A tu nadal 4kg na minusie i nic do przodu. Jem jakbym chciała a nie mogła - dokładnie! Chce - a zjem troche i już nie moge, bo jestem pełna. Przemiana materii też ruszyła z kopyta. Piszecie często o zaparciach. W ogóle nie mam z tym problemu. Wręcz odwrotnie. Ostatnio się strułam sałatką, że aż w nocy mnie nacisnęło.
reklama
Dziewczynki sliczne brzuszki malutkie okraglutkie [emoji5]
A to ja chyba jedyna po slubie dopiero 3 lata ale niestety 11 wczesniejszych stracilam z psychopata no coz wazne ze los wynagradza mi teraz tamte lata
Bulkaasia super historia a wszystkim gratki dlugich udanych zwiazkow[emoji106]
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
A to ja chyba jedyna po slubie dopiero 3 lata ale niestety 11 wczesniejszych stracilam z psychopata no coz wazne ze los wynagradza mi teraz tamte lata
Bulkaasia super historia a wszystkim gratki dlugich udanych zwiazkow[emoji106]
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: