reklama
Ja mam męża 5 lat a znamy się 7 lat.. u nas najdłużej to ciocia jest z wujkiem od 5 klasy podstawówki
U mnie +2kg ale lekarz powiedział ze mam nie patrzeć na wagę bo ciążę zaczynałam z bardzo niska wagą, ale wiadomo jak jest jem wszystko ale już mniej słodyczy jak na początku ciąży
A z jaka zaczynałaś, jesli mozna zapytac? I w ktorym tygodniu jestes?
Ja zaczynałam z 50kg, ale tuż przed ciaza wahała mi sie pomiedzy 49,5 a 51,5 mniej wiecej. Wiec ciezko pow. No i byłam na diecie
Teraz jem normalnie, czasem cos ponad, ale w drugim miesiącu sobie folgowalam dosc mocno (moze nie mocno, ale troche za szybko jak na po diecie)
No i ostatecznie ważąc sie z rana mam pomiedzy 2,3 a 2,6kg na plusie. Jestem w 16tc+2d. Wiec ciut za duzo jak dla mnie, ale no zobaczymy. Wg wszystskij tabeli tyje idealnie. Ale idealnie do 12-14kg, a marzyłam o 8-10 [emoji23] to juz niestety nierealne
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jezu, 44 ważyłam chyba w gimnazjum obecnie 49 to moje minimum. A wcale nie jestem wysoka. Zazdroszczę dziewczyny
Ika89
Fanka BB :)
Ale Wy dziewczyny jesteście szczuplutkie, aż cieżko mi wyobrazić sobie dorosła kobietę z taką wagą ja ważę sporo więcej, nawet mój W nie wie, ale dokładnie. Jak próbuje zgadywać to średnio 10 kg mniej mi daję nigdy nie wyglądałam na swoja wagę, chyba ciężkie kości mam
D
Deleted member 134305
Gość
reklama
Podziel się: