reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

My 31 grudnia w tym roku mamy 10 lat razem ale po ślubie tylko 2 lata :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Ja mam męża 5 lat a znamy się 7 lat.. u nas najdłużej to ciocia jest z wujkiem od 5 klasy podstawówki :tak:

U mnie +2kg ale lekarz powiedział ze mam nie patrzeć na wagę bo ciążę zaczynałam z bardzo niska wagą, ale wiadomo jak jest ;) jem wszystko ale już mniej słodyczy jak na początku ciąży :)

A z jaka zaczynałaś, jesli mozna zapytac? I w ktorym tygodniu jestes?

Ja zaczynałam z 50kg, ale tuż przed ciaza wahała mi sie pomiedzy 49,5 a 51,5 mniej wiecej. Wiec ciezko pow. No i byłam na diecie ;)

Teraz jem normalnie, czasem cos ponad, ale w drugim miesiącu sobie folgowalam dosc mocno (moze nie mocno, ale troche za szybko jak na po diecie)

No i ostatecznie ważąc sie z rana mam pomiedzy 2,3 a 2,6kg na plusie. Jestem w 16tc+2d. Wiec ciut za duzo jak dla mnie, ale no zobaczymy. Wg wszystskij tabeli tyje idealnie. Ale idealnie do 12-14kg, a marzyłam o 8-10 [emoji23] to juz niestety nierealne :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zaczynałam z 44kg, teraz rano jak się ważyłam jest 46,7. Jestem w 15t5d
Ja tam tego nie pilnuje wiadomo ze nie chce dużo przytyć ale jem wszystko tak żeby wszystko było dobrze nie ograniczam się.

O ja z 44 zaczynałam pierwszą ciążę. Myślałam że tyle wystarczy ale zasugerowali żebym na drugi raz jeszcze trochę podciągnęła, no i właśnie wystartowałam teraz z 46.

Ale Wy dziewczyny jesteście szczuplutkie, aż cieżko mi wyobrazić sobie dorosła kobietę z taką wagą :p ja ważę sporo więcej, nawet mój W nie wie, ale dokładnie. Jak próbuje zgadywać to średnio 10 kg mniej mi daję :) nigdy nie wyglądałam na swoja wagę, chyba ciężkie kości mam :p

Okupione ciężką pracą :p a generalnie wyjściowo normalnie ważyłam 41-42 kg ale właśnie do pierwszej ciąży już przytyłam. I przyznam zamierzam wrócić później do 42 albo chociaż 43 :D i właśnie mam lekka budowę ciała to sporo ułatwia :D

IMG_5221.JPG A to mój brzuszek w 14+0 tc :)
Co do stazu malzenstwa to my jestesmy razem 8 lat, a 6 po slubie, ale podziwiam dziewczyny które sa ze swoimi facetami od szkoły średniej, naprawde wielki szacun :)

Załączniki

• IMG_5221.JPG
    IMG_5221.JPG
    607 KB · Wyświetleń: 152
reklama
Do góry