reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Aim podziwiam za taką skrupulatność w zapisywaniu wszystkiego, smacznie i zdrowo to wygląda :)

Mi waga spadła na początku 2 kg i ten stan się utrzymuje, co mnie cieszy bardzo. Jeszcze zdążę nadrobić, bo niestety mam tendencje do tycia :( a na kolacje dziś u mnie ciasto drożdżowe i kakao :)

Dziewczyny, wyrazy uznania, że udało wam się wytrwać w związkach z młodzieńczych lat. Ja ze swoim jestem 6 lat, wcześniej też 6-cio letni związek i widzę ogromną różnicę w moim podejściu do związku i ogólnie nastawieniu do życia. Wtedy byłam głupia siksa i nie w głowie było mi małżeństwo :)

Dokładnie, raz pod górkę a raz z..

Maziajka 2 lata starszy tylko :)

Czasem oglądam taki program z randkami, ojeju jak pomyślę umówić się teraz na randkę i to na randkę randkę, taka np. Z internetu bo bykabym zapracowana etc.. Myślę sobie, że za staranjuz jestem na takie rzeczy no i jak czasy się zmieniły.
Teraz to wszystko jeszcze sieć, aplikacje.. Jakoś mniej romantycznie..
No i jeszcze przechodzić na powrót chwile zamroczenia by potem wykazly minusy i inne wady, nie tylko partnerów ale i nasze..
Czuje się stara haha.

Hejka.

Patrzę , że wątek brzuszkowy przeszedł na związkowy . Ja jestem ze swoim mężem 18 lat i 9.5 lat po ślubie [emoji172] a mam 33 lata. Poznaliśmy się jak byłam w 1 klasie liceum i tak do dziś [emoji38]

Ja na plusie 2.5 kg ale tak jak u Was ..... większość to pewnie cycki [emoji12]

Lilith ja swojego na czacie poznalam:D haha gimnazjum wtedy konczylismy:D

Ika.u nas to rodzinne moja siostra ze swoim mezem zaczela krecic w wieku 14 lat.Moja mama tez pierwszy powazny zwiazek z tata miala w szkole sredniej.Sa juz 30 lat po slubie.

Tylko brat przebieral i wybral...

010igov35ye70zfx.png

Wow aha tez dużo :)

Maziajka moja rodzina to samo. Nie tylko babcie ale już mama miała 18 jak mnie rodziła a związek od 2 lat ale wujkowie czy ciotki tez. Wtedy też inne czasy były..

Mam sernik, wiec waga w górę haha.

Wracając do brzuszków to chwalić się :)

Ja męża na studiach poznałam, znaczy w okresie moich studiów i czasem wręcz mu mówię że żałuje że tak szybko bo mniej z pewnych rzeczy pokorzystałam :D no ale ja mam w tej kwestii dość specyficzny charakter, wiem że dla niektórych wręcz kontrowersyjny także domyślam się że bardziej normalne jest właśnie to jak wy piszecie że już się parą było ze swoim mężem w gimnazjum czy liceum i on jedyny wierność miłość tylko jemu jedynemu, ma to swój urok pewnie :)

reklama
Ja mam męża 5 lat a znamy się 7 lat.. u nas najdłużej to ciocia jest z wujkiem od 5 klasy podstawówki :tak:

U mnie +2kg ale lekarz powiedział ze mam nie patrzeć na wagę bo ciążę zaczynałam z bardzo niska wagą, ale wiadomo jak jest ;) jem wszystko ale już mniej słodyczy jak na początku ciąży :)

Do góry