reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Aaagaa w życiu nie powiedziałabym, że taka waga. Tak drobniutko wyglądasz. Zresztą waga to tylko waga. Ładnie wyglądasz!

Bulkasia malutki brzuszek :) czasem przy blizniakach są mniejsze niż normalnie.

Tea baaardzo mi się pidoba Twój brzuszek, taka piłeczka się robi. Ciekwwa jestem jak pizniej się będzie prezentować.

Oto mój brzuszek :)

Załączniki

• DSC_0129.JPG
    DSC_0129.JPG
    887,7 KB · Wyświetleń: 159
Witajcie Dziewczyny! Piekne brzuszki macie! Przynajmniej jak coś widać to wiadomo że rośnie zdrowo :)
U mnie za bardzo nic nie widać i człowiek martwi sie czy tam rzeczywiście dzieje się ta magia... Skonczylam 12 tydzien wiec nie moge sie doczekac usg by sie upewnic ze wszystko ok - fotke wstawie po ;)

Póki co uspokoiłam się że brzuszki są różne... także te podobne do mojego. Pozdrawiam wszystkie przyszle mamy lipcowe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ale super brzuszki, niektore juz naprawde bardzo ciazowo wygladaja :D w zasadzie juz u wiekszosci cos jest, czyli u mnie nie jest zle :D

reklama
Witojcie! Sama nie wiem czy to nie czasem moja nadwaga :)
Poczatkowa waga 71kg, schudlam do 67kg.
Wzrost 164cm.
Prosze wiec nie panikować ze z 45kg przytyjecie do 60 :D niektórzy maja start z gorszego pułapu :)
12+2 :)
Zadna nadwaga [emoji33] ja tu widze piękny brzusio , zgrabny tyłeczek i biuścik którego mi zawsze brakowalo haha :D cud miód malina [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry