reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuszki lipcówek :)

W mojej apce nie wiem na ile ona jest wiarygodnym źródłem, myśle ze raczej wątpliwym ;). W moim tygodniu ciąży mam napisane, ze norma jest 2-4 na plus. 4 to trochę dużo, ale powiedzmy niech będzie 3 ;)

reklama
Wg mojej apki znowu to że jeszcze nic nie przytyłam jest nie dobre i powinnam się zgłosić do lekarza bo mam niedowagę :D a przy 172 cm waże prawie 65 kg :p
Dziewczyny genialne brzuszki i coraz większe :) wrzucę wieczorem mój jak się ogarnę :p

Żonograja - śliczny ten Twój brzusio (malusi i zgrabniutki) [emoji4]

Kasiulka - jaka różnica, szok.. Sportowe ubranko bardziej maskuje brzuszek, przez co zdjęcie w sukience jest... [emoji7]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Sliczne brzuszki

Ja tez nie przytylam nic a leci 16 tc:-) ciesze sie bardzo dziecko za to wyglada na pojedzone po swietach- slowa gin.

U nas teraz podobno dziewczynka i mysle ze moze sie podala na R rodzine skoro taka wielka wychodzi.Siostra R ma 190 a druga 183.Wiec dorodne baby.

010igov35ye70zfx.png

Tydzień później i mam wrażenie że jeszcze bardziej płaska jestem?! o_O
A no i waga prawie -1kg
Widze, ze dzidzia tam siedzi! Hehe, brzusio maly ale to nic. Słuchajcie moje Laski! To tez zalezy od naszej sylwetki. Dziewczyny o szerokich biodrach mogą mieć brzusio pozniej! :p

Aim oby jak najdłużej było płasko. Żona mojego męża przyjaciela miała tak mały brzuch w 6 miesiącu, ze nie było nic a nic widać. Jak ja zobaczyłam to nic o ciaze nie zapytałam bo myślałam ze poroniła. Ale do porodu juz szła z normalnym ;)

aim - tylko sie cieszyć z takiego rozmiaru - serio. Do porodu pójdziesz z mala piłeczka, a ze szpitala wyjdziesz jakby nigdy nic [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry