reklama
Wg mojej apki znowu to że jeszcze nic nie przytyłam jest nie dobre i powinnam się zgłosić do lekarza bo mam niedowagę a przy 172 cm waże prawie 65 kg
Dziewczyny genialne brzuszki i coraz większe wrzucę wieczorem mój jak się ogarnę
Dziewczyny genialne brzuszki i coraz większe wrzucę wieczorem mój jak się ogarnę
Żonograja - śliczny ten Twój brzusio (malusi i zgrabniutki) [emoji4]
Kasiulka - jaka różnica, szok.. Sportowe ubranko bardziej maskuje brzuszek, przez co zdjęcie w sukience jest... [emoji7]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasiulka - jaka różnica, szok.. Sportowe ubranko bardziej maskuje brzuszek, przez co zdjęcie w sukience jest... [emoji7]
Sliczne brzuszki
Ja tez nie przytylam nic a leci 16 tc:-) ciesze sie bardzo dziecko za to wyglada na pojedzone po swietach- slowa gin.
U nas teraz podobno dziewczynka i mysle ze moze sie podala na R rodzine skoro taka wielka wychodzi.Siostra R ma 190 a druga 183.Wiec dorodne baby.
Ja tez nie przytylam nic a leci 16 tc:-) ciesze sie bardzo dziecko za to wyglada na pojedzone po swietach- slowa gin.
U nas teraz podobno dziewczynka i mysle ze moze sie podala na R rodzine skoro taka wielka wychodzi.Siostra R ma 190 a druga 183.Wiec dorodne baby.
AAggAA88
Fanka BB :)
Widze, ze dzidzia tam siedzi! Hehe, brzusio maly ale to nic. Słuchajcie moje Laski! To tez zalezy od naszej sylwetki. Dziewczyny o szerokich biodrach mogą mieć brzusio pozniej!Tydzień później i mam wrażenie że jeszcze bardziej płaska jestem?!
A no i waga prawie -1kg
Aim oby jak najdłużej było płasko. Żona mojego męża przyjaciela miała tak mały brzuch w 6 miesiącu, ze nie było nic a nic widać. Jak ja zobaczyłam to nic o ciaze nie zapytałam bo myślałam ze poroniła. Ale do porodu juz szła z normalnym
aim - tylko sie cieszyć z takiego rozmiaru - serio. Do porodu pójdziesz z mala piłeczka, a ze szpitala wyjdziesz jakby nigdy nic [emoji5]
reklama
Podziel się: