reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

W mojej apce nie wiem na ile ona jest wiarygodnym źródłem, myśle ze raczej wątpliwym ;). W moim tygodniu ciąży mam napisane, ze norma jest 2-4 na plus. 4 to trochę dużo, ale powiedzmy niech będzie 3 ;)

reklama
Wg mojej apki znowu to że jeszcze nic nie przytyłam jest nie dobre i powinnam się zgłosić do lekarza bo mam niedowagę :D a przy 172 cm waże prawie 65 kg :p
Dziewczyny genialne brzuszki i coraz większe :) wrzucę wieczorem mój jak się ogarnę :p

Żonograja - śliczny ten Twój brzusio (malusi i zgrabniutki) [emoji4]

Kasiulka - jaka różnica, szok.. Sportowe ubranko bardziej maskuje brzuszek, przez co zdjęcie w sukience jest... [emoji7]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Sliczne brzuszki

Ja tez nie przytylam nic a leci 16 tc:-) ciesze sie bardzo dziecko za to wyglada na pojedzone po swietach- slowa gin.

U nas teraz podobno dziewczynka i mysle ze moze sie podala na R rodzine skoro taka wielka wychodzi.Siostra R ma 190 a druga 183.Wiec dorodne baby.

010igov35ye70zfx.png

Tydzień później i mam wrażenie że jeszcze bardziej płaska jestem?! o_O
A no i waga prawie -1kg
Widze, ze dzidzia tam siedzi! Hehe, brzusio maly ale to nic. Słuchajcie moje Laski! To tez zalezy od naszej sylwetki. Dziewczyny o szerokich biodrach mogą mieć brzusio pozniej! :p

Aim oby jak najdłużej było płasko. Żona mojego męża przyjaciela miała tak mały brzuch w 6 miesiącu, ze nie było nic a nic widać. Jak ja zobaczyłam to nic o ciaze nie zapytałam bo myślałam ze poroniła. Ale do porodu juz szła z normalnym ;)

aim - tylko sie cieszyć z takiego rozmiaru - serio. Do porodu pójdziesz z mala piłeczka, a ze szpitala wyjdziesz jakby nigdy nic [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry