reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Morela nie mam pojęcia dlaczego :(

Dziękuję :*

Chwalcie się swoimi, noworocznymi :)
już widzę :*:* przepiękny brzuszek!

Jakie różne brzuszki AIM zupełnie malutki Lilith widać wyraźnie, że w ciąży jesteś. wszystkie kochane bo noszą maluszki :)

ja tam lubię swój rosnący brzuszek z moim małym skarbem
1483290399-aaaaaa.jpeg

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Lilth boski!
Aim będzie pieknie jak poczujesz ruchy, chyba ze nie będzie, to sie przemęczysz jeszcze pare miesięcy ze sobą :p Ps. Nie bądź dla siebie tak surowa :p
Morela jak cudnie wystaje dołem

W jakim ja jestem szoku jak te brzuszki sie różnią wielkością :D zazdroszcze wam tych piłeczek [emoji173] ja nie umiem sie doczekać ! :D jutro przed pracą moze cykne foto ale chyba duzo sie u mnie nie zmienilo od ostatniego razu[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Morela malutki nie jest, śliczny i wyraźnie jyz widać, że ciążowy.

AIM trochę przesadzasz.. Powinnaś się cieszyć z brzuszka.. Sama mam już duzy i co z tego, chcialam tegobrzucha a waga i wiwlkosc? Wycwicze po porodzie i znowu będę ekstra wyglądać mając moje ukochane i wyczekiwane dzieciątko :)

reklama
Do góry