reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Udało się w końcu mi załączyć fotki uff

Dziś praca z domu, więc był czas żeby pierwsze fotki zrobić

Mój brzuchol w 14t i 3 d według Usg

1483083618-aaaaaa.jpeg
1483083626-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Adasza na sierpniowkach miałam koleżankę, która szła do porodu bez brzucha. Śmiała się, że wpadła do pracy po papiery przed porodem a wszyscy myśleli, że ona już daaawno po.. I na zdjęciach faktycznie.. Prawie nic nie było. Pojęcia nie mam gdzie maluszka chowala.

Jutro zrobię normalne, przy lepszym oświetleniu, to dla zabawy z moim robione ale bez obrzarstwa. Wydaje się być taki duży a na zdjęciu jakiś mały..

15tc :)

Zobacz załącznik 789429
Ja Cię kręcę ale piękny kształt. Wielkość jest ale jest tak zgrabny że aż zazdroszczę. !

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

1483120680-aaaaaa.jpeg

Adasza ja 10 lat temu moze mialam taka Figure jak ty ale 3 trzecia ciaza swoje Robi.to moj z om 13+5 z usg 14+0 rano (tzn Kolo 11 bo dzisiaj mala nam pospac dala tak dlugo[emoji6])
Aha bardzo zgrabny brzuszek[emoji4]

f2w3flw15r2h1ssa.png

reklama
Do góry