reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Pumelova a o której usypiasz? Bo ja chwile przed północą najczęściej.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ide spac ok 22 pierwsze siku kolo 23.30 haha;D potem kolo 2.00 i kolo 4.00 no i o 5.00 jak moj wstaje do roboty;D

Dzis bylam w szoku bo poszlam spac o 22 a pierwsze siku 1.30 wow

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chodzę spać ok. 23, czasem o północy, a na pierwsze siku wstaje ok 7. I potem w sumie już nie wracam do łóżka. [emoji6] Nie wiem czemu mam takie szczęście i nie wstaje w nocy.., bo piję 3l wody dziennie i 2-3 herbatki przed snem, w tym pokrzywe [emoji4]

Też mam wrażenie że mi brzuch trochę opadł. Tzn może nie jakoś dużo, ale na pewno jest niżej, bo ruchy małego widzę w innym miejscu niż dotychczas.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka to zupełnie identycznie jak mój grafik sikania [emoji1]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Haha ja zawsze 1.30 nie ważne o której pójdę spać. Czestoskurcze też tak miałam :) potem ok 3,5 i 7 i tu biorę leki. Ale tylko o 1.30 jest typowo na siku. Reszta pobudek na przekrecenie z boku na bok to już idę siku żeby nie było. No i w nocy wypijam litr do półtora wody.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1497951283-aaaaaa.jpeg

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry