reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Ja mam 176 więc można powiedzieć , że ciążujemy bardzo podobnie [emoji1] z tym, że to moja pierwsza.
Ja widzę po sylwetce, że poza oczywistym brzuszkiem, urosły mi sporo piersi i od około 2 miesięcy widzę, że wchodzi mi w pupę i nogi. Myślę że to woda bo mam sylwetkę, której nigdy dodatkowe kg nie wchodziły w dolne partie, a właśnie w brzuszek i piersi. Zreszta moja Mała juz nie taka mała dlatego też średnio się martwię [emoji12]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Alex ale laska! No i miałaś idealnie płaski brzuch [emoji7]

W tej ciazy chyba masz mniejszy niz w poprzedniej?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Monti - wowww!!! Czarna mamba [emoji3]. Mega zgrabniutko!!

Alex - Ty tez nie możesz sobie totalnie niczego zarzucić - pięknie wyglądasz! [emoji3]

Chybra - piękny brzusio i nozie też cacy szczuplutkie [emoji3]

Jednym słowem - Lasencje [emoji106][emoji3]

Alex rozumiem Twoje male zlosci na ciaze, bo faktycznie mialas deseczke na brzuszku i zgrabne ramiona. Wrocisz na pewno! Nie martw sie

Monte czarnulo super

Ola W plaski nie byl..ale spoooro mniejszy hehe ;) oczywiscie wkladalam w to sporo pracy..

A co do brzuszka to niby tak..ze zdjec wydaje sie ze teraz mniejszy..w tamtej ciazy przytylam łącznie 18kg no ale teraz czuje sie jakby ciezsza..mniej poradna..sama niewiem.. ;)

Aga_k_m dziekuje..czuje sie troche inaczej.. ;) ale juz nie wiele zostalo..
Aga a gdzie twoj brzus..nie pamietam bys fotki wrzucała..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Alex - [emoji6]

Monti - jak dla mnie zdecydowanie czarna mamba [emoji3]. Krosny za mało kobiecy jest [emoji1], a Ty wprost kipisz kobiecym sexapilem [emoji3]

Alex super :) faktycznie ten wydaje się mniejszy. Za rok znów będziemy szczuplutkie na lato:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Alex wiem o co chodzi. Ja tuż przed ciaza ważyłam i wyglądałam tak jak chciałam (efekt diety i planka, nic wiecej), wiec tez miałam taka "zlosc". Ale wierze głęboko, ze wroce, a wręcz bedzie lepiej, bo w ciazy sie wkręciłam w te ćwiczenia, wiec mam nadzieje, ze po ciazy bedzie petarda ;)

A każda ciaza inna, wiec w tamtej sie czułaś ok, w tej gorzej... wiesz- ja gdybym wiedziała, ze bede miec córkę i nastepna ciaze zniosę tak jK ta (czyli jakbym w ogole nie była w ciazy), to bym Ci juz powiedziala, ze na bank sie decyduje ;)
Ale! Takiej pewności nie mam, wiec wszystko zalezy od porodu i rozwoju tego szkraba ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry