reklama
Monti dokładnie, bardzo zgrabnie i wręcz smukłe a brzus ekstra.
Morela eee tam. Nie uważam, żebym sama miała flaki bo mam wycwiczony mocno brzuch normalnie a rozsadza mnie już od pierwszych tygodni. Duzo zreszta znajomych tak miewa a nie, że flaczki mamy :*
Taka może jej uroda?
Morela eee tam. Nie uważam, żebym sama miała flaki bo mam wycwiczony mocno brzuch normalnie a rozsadza mnie już od pierwszych tygodni. Duzo zreszta znajomych tak miewa a nie, że flaczki mamy :*
Taka może jej uroda?
W 25 tyg był ostatni skok i do teraz nic, wręcz kg w dół ostatnio w 36 na scanie. Mi gwałtownie waga na początku poleciała do gory. Od tak do tego.. Lekarka nic nie mówi, mała rośnie zdrowo,,wcześniej wręcz na wyższych centylach. Za to leki na tarczyce tez mam od niedawna, wiec nie od tego.
Napisz jak porównanie
Napisz jak porównanie
Alex_87
Fanka BB :)
Pumelova slicznie ci w ten sukience w paski..a nozie jakie zgrabne..
Ola W szczuplutka jestes nie wiem gdzie ty masz te kg..
Morela twoj brzus na kazdym co to wyglada zupelnie inaczej..super
Kasiulka super porownanie I pamiątka..z ten ciazy tez bedzie takie porownanie?
Chybra twoj brzuszek wydaje sie byc malutki ale faint
Monti jak zgrabnoutko
Ja to was przebijam wszystkie w kg..u mnie juz 12,5kg na + waga leci w gore caly czas..Mam bardzo cichą nadzieje zatrzymac sie na 15..ale szczerze w to wątpie..Nogi-kita zrobily sie duze i nieczuje sie ze sobą kompletnie atrakcyjna..Jak maly slon..
Wrzuce wam pozniej zdjecia z poprzedniej ciazy i z dzis..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ola W szczuplutka jestes nie wiem gdzie ty masz te kg..
Morela twoj brzus na kazdym co to wyglada zupelnie inaczej..super
Kasiulka super porownanie I pamiątka..z ten ciazy tez bedzie takie porownanie?
Chybra twoj brzuszek wydaje sie byc malutki ale faint
Monti jak zgrabnoutko
Ja to was przebijam wszystkie w kg..u mnie juz 12,5kg na + waga leci w gore caly czas..Mam bardzo cichą nadzieje zatrzymac sie na 15..ale szczerze w to wątpie..Nogi-kita zrobily sie duze i nieczuje sie ze sobą kompletnie atrakcyjna..Jak maly slon..
Wrzuce wam pozniej zdjecia z poprzedniej ciazy i z dzis..
Monti
Alex ja też mam już 12-13 na plus[emoji44] i też mam nadzieję że zatrzymamy się na 15 [emoji4]
Jestem wysoka to pocieszam się, że ta waga inaczej mi się rozkłada niż jakbym miała 160 cm. Jem też normalnie, tak jak przed ciążą więc to napewno nie z obżarstwa [emoji12]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem wysoka to pocieszam się, że ta waga inaczej mi się rozkłada niż jakbym miała 160 cm. Jem też normalnie, tak jak przed ciążą więc to napewno nie z obżarstwa [emoji12]
reklama
Alex_87
Monti a ile masz wzrostu? Ja mam 172cm.. A co do jedzenia tez wydaje mi sie ze jem jak przed ciazą..Noo teraz jem zdecydowanie wiecej owocow..Nic zbednymi kg bede przejmowac sie po porodzie..Skoro po pierwszej ciazy schudlam to teraz tez mi sie uda..mam nadzieje..Alex ja też mam już 12-13 na plus[emoji44] i też mam nadzieję że zatrzymamy się na 15 [emoji4]
Podziel się: