reklama
Patuszka89
Fanka BB :)
Pumelova, uwielbiam Cie[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] będzie [emoji378]
coralic
Fanka BB :)
Emol tak z ciekawosci to juz jakis czas temu mialam pytac Ty masz dobry termin wpisany w liste 8.07 bo piszesz ze masz 36+2 a tak sie sklada ze ja tez mam 36+2 a mam termin na 1.07 i teraz mam zagwostke czy ja zle policzylam czy Ty masz jakis blad? Czy po prostu masz inny tp z usg a inny z om?
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Linoone - identycznie terminowo jestem (35+3). Gin i aplikacja podają mi jedynie pełne tygodnie, tj.36
Emol - pięknie się prezentujesz w nowej koszulce
Coralic - jaki zgrabniutki brzusio [emoji5]
Chybra - piękne masz porównanie brzuszków z obu ciąż [emoji5].
Piękny stożek przedporodowy [emoji7]
Lilith - cudowna balonik [emoji7][emoji7][emoji7]. Przystopowal na koniec [emoji6]
Anita - kurcze w telefonie nie widzę Twoich zdjęć . Jutro ogarnę stacjonarnie - z pewnością cudownie się prezentujecie [emoji4]
Ola - mega zgrabnie, i rzeczywiście w zależnosci od ubrania i pozycji, za każdym razem jakby inny [emoji6][emoji3]
Emol - pięknie się prezentujesz w nowej koszulce
Coralic - jaki zgrabniutki brzusio [emoji5]
Chybra - piękne masz porównanie brzuszków z obu ciąż [emoji5].
Piękny stożek przedporodowy [emoji7]
Lilith - cudowna balonik [emoji7][emoji7][emoji7]. Przystopowal na koniec [emoji6]
Anita - kurcze w telefonie nie widzę Twoich zdjęć . Jutro ogarnę stacjonarnie - z pewnością cudownie się prezentujecie [emoji4]
Ola - mega zgrabnie, i rzeczywiście w zależnosci od ubrania i pozycji, za każdym razem jakby inny [emoji6][emoji3]
reklama
Podziel się: