reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Tylko ok 13?! Boze swiety.... ja pamietam jakby to było wczoraj, jak dopiero co zaczynałam 13 tc.... [emoji33][emoji33][emoji33]
Niech ten czas troche zwolni, bo zanim sie obrocie to juz bedzie 50tka na karku [emoji33]

Co do wagi mam to samo... fakt, ze jak np pospacerują jednego dnia, to nastepnego mam na wadze troche mniej a jak nic nie pochodze-jak wczota np, to jest wiecej, ale no ja mam tak, ze np stoi i stoi, a nagle w tydzien kg do gory:/

I ja Wam powiem, ze zaluje ze moj lekarz nie opierdziela za to... miałabym wieksza mobilizacje :/ i o ile teraz juz pozamiatane, to zależne ze w pierwszych tyg nie mowila "wie pani... w tym czasie waga powinna byc w normie. Dopiero delikatny przyrost po 3 miesiącu".... a nie j do 3 miesiaca miałam juz jakies 3kg na plusie :/

Poki co teoretycznie moge zwalić na luteinę, ale nie wiem czy to naprawde jej wina ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ola w nie zwalaj na luteine :D ja pierwsze 3 miesiące leżałam plackiem i jadłam luteine i duphaston i schudłam 3kg. Jak masz w podświadomości że pewnie od niej przytyjesz to pewnie przytyjesz:D
Kasiulka napisała mi że jeszcze podziękuje lekarzowi że mnie pilnuje i chyba tak będzie - [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Monti ale pięknie! I zgadzam się z Olą-nie tylko brzuszek duży ale i BIG cyc;)
Ola ale mnie rozsmieszylas z tą 50-tka:laugh2:
Wy 13 a ja 16 ale może w tym samym czasie będziemy na porodowce, albo będę pierwsza:szok:
A wiecie udało mi się teraz nagrać ruchy- jeśli można wklejac filmiki(próbowałam któraś już?) to mogę go wrzucić:)

Monti - pięknie Kobieto wyglądasz!!! [emoji3]

Anita - próbuj, próbuj wrzucić filmik [emoji5]. Uwielbiam takie nagrania [emoji4]

Kasiulka to ladnie obrabiasz te foty. Twojego pola zaoranego w ogole nie widac[emoji2]

Monti laskaaa! Brzuszek i cycuszek wspanialy! Standardowo zapytam jaki rozmiar nosisz na swych barkach (staniczka)??

Nie mowmy o wadze...
Mnie pocieszyla pielegniarka przed wizyta. Powiedziala: Pani Agato! Blagam...od wyjsciowej tylko 3kg niech sie Pani zlituje!
Ja: [emoji55][emoji19][emoji18]
(Tak waze tylko 74kg...[emoji1])

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova - ja wiem :) i nie zwalam, ale nie moge wykluczyć :) Ty schudłaś, inna w ogole sie nie ruszyła
Z waga, a inna przytyje. W ulotce jest wyraźnie, ze mogą byc zmiany wagi, ale nie ma ani dosłownie ze spadek ani ze przyrost :)
Ale wydaje mi sie, ze jak ktos ma tendencje do tycia to jest wieksza szansa, ze po niej przytyje niz schudnie :)
A wiadomo, ze nie jest tak, ze zaczęłam ja brać to i sie objadam, bo to bedzie wina luteiny [emoji23]

Ostatnio faktycznie miałam taki dzien przejedzenia (obiad i tesciow), ale akurat po nim nie było dramatu. A dzis niewiadomo skąd taki skok... ja nie wiem czy to kwestia wody czy czego... nie czuje, zeby to była woda... nie wiem, moze sie przeczyszcze-podobno siemię lniane przed snem jest spoko dla kobiet w ciazy. Czy inne śliwki suszone :D bo czuje sie ociężała. Juz nawet pomijając te kg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

IMG_5730.JPG
Agaa haha nie obrabiam one teraz sa jasne to nie widac :D zwlaszcza w odbiciu lustrzanym z daleka. Ale w swietle dziennym z bliska pokazuja swoje oblicze :(

Dziewczyny jak same przed soba przyznajecie ze nie jecie za dwoje, nie poddajecie sie zbytnio zachciankom to bez swirancji z waga. Owszem uwaza, ze trzeba jesc zdrowo i sie kontrolowac, ale jak po Waszej stronie jest ok to zejdzie po.

Załączniki

• IMG_5730.JPG
    IMG_5730.JPG
    57,5 KB · Wyświetleń: 487
reklama
Kasiulka - no nie jest tak źle [emoji5]. Jak czytam opis "poorany" to zupełnie inny obraz mam przed oczyma [emoji6].

Do góry