reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Kasiu a jak kaszlesz to też wychodzi bardziej?

f2w3rjjgy5cue5bk.png

A to może tak być że nie wypchnie pępka? Ostatnio gdzieś przeczytałam że plusem sytuacji jest że można go sobie porządnie wyczyścić hahaha

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie nie wypchneło pepka w 1szej ciazy i teraz tez widze, ze napewno nie wypchnie, bo mam bardzo głeboko, normalnie nie jestem w stanie go doczyscic, jedynie w ciazy mimo ze nie jest wypchniety hahaha :D

Megan sliczny brzuszek, faktycznie dalej bardzo malutki :)

Morela ale ten czubek masz nad pepkiem a nie idealnie na jego całej wielkości? Taki dziubek jak u ptaszka u góry pępka?

To stare zdjęcie, że stycznia ale widać tam dziubek nad pepkiem w miejscu pępka a wglebienie częściowe poniżej. Chyba tak to wygląda?
Nad widać druga przepukline.
Nie mam siły się wyturlac spod kołdry by zrobić zdjęcie :D

_20170124_135838.JPG

Załączniki

• _20170124_135838.JPG
    _20170124_135838.JPG
    171,6 KB · Wyświetleń: 563
reklama
Do góry