reklama
Morela_87
Fanka BB :)
Dzięki kochana. Zobaczymy z czasem jak to będzie. Teraz jest tak :To stare zdjęcie, że stycznia ale widać tam dziubek nad pepkiem w miejscu pępka a wglebienie częściowe poniżej. Chyba tak to wygląda?
Nad widać druga przepukline.
Nie mam siły się wyturlac spod kołdry by zrobić zdjęcie
Zobacz załącznik 799117
(sorki za bajzel ale właśnie odkurzałam )
Maziajka - nooo jest porównanie [emoji3]. Czyli nie zależnie czy nosisz pod serduchem chłopczyka czy dziewczynkę, brzuszek pojawia się dopiero w 6 m- cu [emoji6][emoji3].
Brawo za wagę [emoji122]
Tea - ślicznie Kobieto wyglądasz [emoji3]. Miło jest zobaczyć Twoją buzię - przez co mogę śmiało powiedzieć, że dzieciaczki są do Ciebie podobne (pamiętam to zdjęcie w kuchni) [emoji6]
Wendy - miotla??? [emoji1][emoji23][emoji23][emoji23]
Patuszka - jak zgrabniutko [emoji3][emoji106]
Tymuniek - śliczne zdjęcia (łóżkowe w koszuli wsadzilabym w obraz i powiesiłabym na ścianie - cudne) [emoji7]. A w czerwonym jest Ci bardzo do twarzy [emoji5].
Megann - jaki maluszek się tam przebija - śliczny [emoji5]
I zgadzam się z Olą - jakoś tak bardziej smukło wyszłas na tej fotce. Mam nadzieję, że nie zżera Cie stres przedslubny?
Brawo za wagę [emoji122]
Tea - ślicznie Kobieto wyglądasz [emoji3]. Miło jest zobaczyć Twoją buzię - przez co mogę śmiało powiedzieć, że dzieciaczki są do Ciebie podobne (pamiętam to zdjęcie w kuchni) [emoji6]
Wendy - miotla??? [emoji1][emoji23][emoji23][emoji23]
Patuszka - jak zgrabniutko [emoji3][emoji106]
Tymuniek - śliczne zdjęcia (łóżkowe w koszuli wsadzilabym w obraz i powiesiłabym na ścianie - cudne) [emoji7]. A w czerwonym jest Ci bardzo do twarzy [emoji5].
Megann - jaki maluszek się tam przebija - śliczny [emoji5]
I zgadzam się z Olą - jakoś tak bardziej smukło wyszłas na tej fotce. Mam nadzieję, że nie zżera Cie stres przedslubny?
Morela_87
Fanka BB :)
Poslalam Ci pw.
Zwróć uwagę czy to zmienia formę po większym ruchu lub jest tkliwsze. Chirurg na pewno sprawdzal na kaszel i się nie mylił.. Wtedy gyla te pepkowka ledwo widoczna
Poodpoczywalabys a nie sprzatala
Oj tam oj tam, poodkurzałam moje 40 m2 więc bez przesady, za dużo to nie miałam co odkurzać
Wydaje mi się, że to zmienia formę po większym ruchu i kaszlnięciu ale nie chcę się nakręcać. I tak nic nie wskuram teraz więc postaram po prostu nie dźwigać żeby nie pogarszać stanu. No i obserwować :*
Brzuszki piękne dziewczyny, co jedna to inny. Każda ciąża wygląda inaczej
reklama
Aga - nie nie stresu jeszcze nie ma i dziekuje [emoji8]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: