reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
To stare zdjęcie, że stycznia ale widać tam dziubek nad pepkiem w miejscu pępka a wglebienie częściowe poniżej. Chyba tak to wygląda?
Nad widać druga przepukline.
Nie mam siły się wyturlac spod kołdry by zrobić zdjęcie :D

Zobacz załącznik 799117
Dzięki kochana. Zobaczymy z czasem jak to będzie. Teraz jest tak :
1489753003-aaaaaa.jpeg

(sorki za bajzel ale właśnie odkurzałam :p)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Poslalam Ci pw.
Zwróć uwagę czy to zmienia formę po większym ruchu lub jest tkliwsze. Chirurg na pewno sprawdzal na kaszel i się nie mylił.. Wtedy gyla te pepkowka ledwo widoczna :(

Poodpoczywalabys a nie sprzatala :)

Maziajka - nooo jest porównanie [emoji3]. Czyli nie zależnie czy nosisz pod serduchem chłopczyka czy dziewczynkę, brzuszek pojawia się dopiero w 6 m- cu [emoji6][emoji3].
Brawo za wagę [emoji122]

Tea - ślicznie Kobieto wyglądasz [emoji3]. Miło jest zobaczyć Twoją buzię - przez co mogę śmiało powiedzieć, że dzieciaczki są do Ciebie podobne (pamiętam to zdjęcie w kuchni) [emoji6]

Wendy - miotla??? [emoji1][emoji23][emoji23][emoji23]

Patuszka - jak zgrabniutko [emoji3][emoji106]

Tymuniek - śliczne zdjęcia (łóżkowe w koszuli wsadzilabym w obraz i powiesiłabym na ścianie - cudne) [emoji7]. A w czerwonym jest Ci bardzo do twarzy [emoji5].

Megann - jaki maluszek się tam przebija - śliczny [emoji5]
I zgadzam się z Olą - jakoś tak bardziej smukło wyszłas na tej fotce. Mam nadzieję, że nie zżera Cie stres przedslubny?

Poslalam Ci pw.
Zwróć uwagę czy to zmienia formę po większym ruchu lub jest tkliwsze. Chirurg na pewno sprawdzal na kaszel i się nie mylił.. Wtedy gyla te pepkowka ledwo widoczna :(

Poodpoczywalabys a nie sprzatala :)

Oj tam oj tam, poodkurzałam moje 40 m2 więc bez przesady, za dużo to nie miałam co odkurzać :D

Wydaje mi się, że to zmienia formę po większym ruchu i kaszlnięciu ale nie chcę się nakręcać. I tak nic nie wskuram teraz więc postaram po prostu nie dźwigać żeby nie pogarszać stanu. No i obserwować :) :*

Brzuszki piękne dziewczyny, co jedna to inny. Każda ciąża wygląda inaczej :)

Morela pewnie, nie ma się co nakrecac, co ma byc to bedzie. Na wszelki wypadek lepiej uważać, nie przeciazac się i tyle.
Co do odkurzania to u nas minimum raz dziennie bo klakow tak dużo :p

reklama
Do góry