reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Ja to Wam muszę powiedzieć, że niby brzuch nie jest duży ale już 5kg na plusie, może nawet 5,5kg i dwa dni temu mierzyłam spodnie (oczywiście te, które były ok przed ciążą) i w zasadzie w żadne się nie wbijam także kg zdecydowanie rozkładają się wszędzie a co gorsze przy Was to ja jestem wagowo dużo na plusie.

reklama
Ola zdecydowanie widać, że rośnie ale bardzo ładnego kształtu nabiera, masz się czym chwalić, na prawdę :)

Kasiulka w cm niby mały ale tak, powoem Ci, że od tygodnia juz zaczynam czuć gabaryt. Jeszcze niedawno tak nie była bo koleżanka z podobnym terminem pytała czy też już odczuwam aż tu nag,e bach..
Kiedyś pisałam, że mam taki jakby doklejany ten brzuch :)

Truskawka to Turkus ale nie widac na przeróbce. Wcześniej były białe ale teraz mam już spory odrost to przed wybielaniem chciałam znowu poszaleć a to tylko taki zmywalny właśnie, jak wcześniej był fiolet :)

Ewcia rosniecie pięknie i szybko chyba bo już pjekna piłeczka się zrobiła, ślicznie!

Ewcia ślicznie rośnie brzuszek :)

Ja chodzę w legginsach teraz cały czas jest mega wygodnie ale zawsze z jakąś dłuższą bluzka :) a jak cieplej będzie to sukienki jakoś teraz w rajstopach mi niewygodnie.

Lilith dziekuje :*

Bab-ale mi tez sie rozkłada. Ja mam ok 6 na plusie. I mi w cycki poszło tak naprawde niewiele, za to w uda dobrych kilka cm. I w biodra. Zawsze tyłam najpierw w brzuchu i udach no i tak jest tez teraz. Nie mowie, ze mam wielkie uda, bo nie, ale bardzo urosły w porównaniu do czadu tuż przed ciaza.
Niby tyje książkowo, ale no niestety największy przyrost wagi dopiero przede mna ;) takze mam nadzieje, ze ile bym ostatecznie nie przytyła to szybko zejdzie.
A najbardziej boje sie rozstępów, bo mam tendencje. No i genetyka-moja mama ma ich mnostwo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aim - wowww!! i jest brzuszek [emoji3]! I Ty będziesz miała wystająca piłeczkę - tylko poczekaj jeszcze tydzień/dwa aż się "podpompuje"[emoji6][emoji3]

reklama
Do góry