reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Kasiulka nie wyswietla sie zadne zdjecie :(

Lilith niebieskie wloski? :D poszalałas. Ja ostatnio zakupiłam odzywke do farbowania wlosow i nieco przyciemniłam kolor, ale 2 razy juz umyłam i sie spłukało :( a brzusio sliczny!!!!

Ja też nie noszę legginsów poza aerobikiem i siłownia. Mi się wydaje że w pewnym wieku nie wypada ;) chociaż jakbym miała figurę jak modelką to kto wie. Ale chyba i tak bym się nie odważyła. Krociutkich spódnic i sukienek też już nie noszę, wolę olowkowe do kolana lub przed. Teraz bardziej odsłaniam dekolt póki nie obwisnie ;)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulka, śliczny brzusio :-)

Lilith, imponująca piłeczka :-)
Też myślę, że przez chorobę poszło w dół.

Bab, szok, że to już ten tydzień. Powiedziałabym, że raczej początek :p

Ola, też malusi :-)
Myślę, że spokojnie latem będziesz chodzić i upały nie będą Ci straszne :-)

To i ja się pokaże. Dziś skończony 20 tydzień :-)
4,5 kg na plusie i 97 cm w pasie :p

Załączniki

• IMG_20170314_115830.JPG
    IMG_20170314_115830.JPG
    453,2 KB · Wyświetleń: 146
Śliczne brzusie..:)
Baby faktycznie aż niemożliwe że w takim tygodniu brzuszek jeszcze niewielki..ważne że z malenstwem wszystko ok..a przynajmiej szybciej wrócisz do figury z przed ciąży :)
Ola twój brzuszek też nie wielki ale zgrabny :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Misia ja nosze getry cały czas - do pracy tez :D ale tylko w ciazy, jakos strasznie mi w nich wygodnie, a sama sie smialam z kolezanki, ktora ma prawie 33 lata i codziennie nosi getry nawet jak nie jest w ciazy.

Ewcia sporawy brzuszek juz masz :)

reklama
Bab - jaki fajny maluszek [emoji4]

Ola - kurcze... Jakiś mniejszy mi się wydaje bez ciuszków [emoji1]. Piękny! Kg w ogóle u Ciebie nie widać.

Ewcia - jaka cudna piłeczka [emoji7]

Do góry