reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Kasiulka nie wyswietla sie zadne zdjecie :(

Lilith niebieskie wloski? :D poszalałas. Ja ostatnio zakupiłam odzywke do farbowania wlosow i nieco przyciemniłam kolor, ale 2 razy juz umyłam i sie spłukało :( a brzusio sliczny!!!!

Ja też nie noszę legginsów poza aerobikiem i siłownia. Mi się wydaje że w pewnym wieku nie wypada ;) chociaż jakbym miała figurę jak modelką to kto wie. Ale chyba i tak bym się nie odważyła. Krociutkich spódnic i sukienek też już nie noszę, wolę olowkowe do kolana lub przed. Teraz bardziej odsłaniam dekolt póki nie obwisnie ;)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulka, śliczny brzusio :-)

Lilith, imponująca piłeczka :-)
Też myślę, że przez chorobę poszło w dół.

Bab, szok, że to już ten tydzień. Powiedziałabym, że raczej początek :p

Ola, też malusi :-)
Myślę, że spokojnie latem będziesz chodzić i upały nie będą Ci straszne :-)

To i ja się pokaże. Dziś skończony 20 tydzień :-)
4,5 kg na plusie i 97 cm w pasie :p

Załączniki

• IMG_20170314_115830.JPG
    IMG_20170314_115830.JPG
    453,2 KB · Wyświetleń: 153
Śliczne brzusie..:)
Baby faktycznie aż niemożliwe że w takim tygodniu brzuszek jeszcze niewielki..ważne że z malenstwem wszystko ok..a przynajmiej szybciej wrócisz do figury z przed ciąży :)
Ola twój brzuszek też nie wielki ale zgrabny :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Misia ja nosze getry cały czas - do pracy tez :D ale tylko w ciazy, jakos strasznie mi w nich wygodnie, a sama sie smialam z kolezanki, ktora ma prawie 33 lata i codziennie nosi getry nawet jak nie jest w ciazy.

Ewcia sporawy brzuszek juz masz :)

reklama
Bab - jaki fajny maluszek [emoji4]

Ola - kurcze... Jakiś mniejszy mi się wydaje bez ciuszków [emoji1]. Piękny! Kg w ogóle u Ciebie nie widać.

Ewcia - jaka cudna piłeczka [emoji7]

Do góry