reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Alex 3 kg chyba w cycki Ci poszło :)
Morela cieżko sie schylać pewnie Ci jest. Ale jeszcze dalej mały
Megan u Ciebie niby wystaje ale maciupenki. Super

reklama
Alex, Morelcia i Megan ale jestescie brzuchatymi laskami! Juz tego nie ukryjemyyy! Hehe

Megan ależ zahodowalas wlos! Super!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Alex, Morelcia i Megan ale jestescie brzuchatymi laskami! Juz tego nie ukryjemyyy! Hehe

Megan ależ zachodowalas wlos! Super!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jeszcze moge ukryc bo mam pare luznych koszul itp ale lubie eksponowac haha

Dziękuje ,przyznam ze bardzooooooo dlugo chodowałam [emoji23]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

1487248460-aaaaaa.jpeg

A ja musialam ubrac sie i jechac do miasta wiec przy okazji strzelilam fotke bo juz dawno nie dokumentowalam przyrostu a waga 4 na plusie hihi
U mnie dzis 18tc

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Megan gdzie ty masz ten brzuszek i dzidzie szok slicznie ciekawa jestem czy w 30 bedziesz miala choc troche

f2w3rjjgvtrkt7iq.png
Ale figurka [emoji7] i piekna pileczka [emoji173]

To samo pielęgniarka mi wczoraj powiedziała jak zapytała który to tydzień :D i byla w szoku gdzie sie wszystko miesci:p mysle ze z dnia na dzien wyskoczy i w 30 bedzie juz duzy:p 3kg mam na plusie a wcale sie nie głodze:D wrecz sobie dogadzam [emoji23] az za bardzo. [emoji44] szczególnie slodycze musze ograniczyć[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry