reklama
Morela_87
Fanka BB :)
rozgryzłaś mnie hahaHaha powiedz od razu ze nie masz takiej długiej reki do selfie żeby go bylo widac haha
Dziękuję bardzo! :-)))) Pokaż swój brzuszek!EmiWie - jejj jak pięknie [emoji3]
U mnie też w przeciągu miesiąca nastąpiła spora różnica brzuszkowa [emoji5]
Aim czemu nie wierzysz w 8? i czemu nie byłoby za dobre?
Na 8 to ja miałam nadzieje, ale pofolgowałam i juz mam 4,5, a jestem w połowie drogi [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na 8 to ja miałam nadzieje, ale pofolgowałam i juz mam 4,5, a jestem w połowie drogi [emoji23]
Bo ja jestem w tej chwili na granicy niedowagi, a już mi cycki sporo urosły to też troche waży, dziecko też pewnie ze wszystkim z pół kg waży, 8kg to tyle co sama ciąża w najlżejszym wydaniu na koniec. Więc przy takim zakończeniu to by oznaczało że przez ciążę bym schudła a to nie jest wskazane jak myślę o tym żeby ciążę przeprowadzić zdrowo. Już pomijam fakt że na pierwszych prenatalnych już miałam m in z tego powodu wzrost ryzyka porodu przedwczesnego więc jak jeszcze bym schudła to jeszcze je sobie podnoszę. Książki też wyraźnie mówią że osoby z niedowagą powinny nieco więcej w ciąży przybrać, dla dobra malucha.
No tak, racja.
Ale moze nie bedziesz chudła. Co na to lekarz?
Ale moze nie bedziesz chudła. Co na to lekarz?
AAggAA88
Fanka BB :)
Dziewczynyyyyyy!!!!
Pierwsze ruchy wczoraj byly. Czulam je i widzialam!!!!
Zalalam sie lzami niczym Niagara!
A rano pytalam sie kumpeli (ona miesiac do przodu z brzuchem) czy mi sie to moglo przewidziec itp?! Powiedziala, ze na pewno nie! I ze teraz to dopiero sie zacznie.
Piekne uczucie, jakby motyl obijal sie o wewnetrzna strone brzucha. W dodatku bylo to widac...[emoji7]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwsze ruchy wczoraj byly. Czulam je i widzialam!!!!
Zalalam sie lzami niczym Niagara!
A rano pytalam sie kumpeli (ona miesiac do przodu z brzuchem) czy mi sie to moglo przewidziec itp?! Powiedziala, ze na pewno nie! I ze teraz to dopiero sie zacznie.
Piekne uczucie, jakby motyl obijal sie o wewnetrzna strone brzucha. W dodatku bylo to widac...[emoji7]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: