reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Wendy - szczupaku Ty! Ślicznie wyglądasz [emoji3]

Ola - pięknie rośniesz [emoji5]. Mam nadzieję, że wszystko w porządku na badaniu? Innej opcji nie mogło być [emoji6]

reklama
Taak, dziękuję! :) wszystko ok na szczęście :)

Wrzuciłam na wątek badan zdjecia. Jako jedyna matka chyba nie uznaje dziecka za kolejny cud swiata ;) obawiam sie o jego nos :D na tym zdjeciu mi sie nie podoba.
Ale najwazniejsze, ze serce bije 150, jest zdrowy i wszystko jest ok [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

20170215_160657.jpg

Jeeej nadrobilam zaleglosci i stwierdzam ze koniec obzarstwa:D u mnie 17 i taki brzusio a kolo wagi to ani nie przechodze. Piekne macie dziewczyny brzusie i jakieee wy chudzinyyy jestescie heh. Pozdrawiam

Załączniki

• 20170215_160657.jpg
    20170215_160657.jpg
    481,6 KB · Wyświetleń: 462
No AIM brzuch widac :)

Ale ten 0,5kg na plusie tylko brzmi przyjemnie. U mnie juz prawie 5, wiec słabo ;p
Ale jak Ci brzuszek rośnie, to znaczy,ze wszystko ok, a to najwazniejsze!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Malagaa spoko mozesz jesc smialo bardzo ladny maly brzuszek :)
Aim tu juz cos widac w koncu no cale 0,5kg na plusie [emoji106]w koncu wieczorem pewnie bedzie troche wiecej ;)
Ola w gdxie Ty nasz te 5kg na plusie kobieto tylko pikny brzuszek i chudzina jak nic :)slicznie

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

reklama
Malaga - malusi brzuszek, ale bardzo ładny [emoji5]

Aim - w końcu zaczynasz "tyc" [emoji6]. Brzusio maleńki, ale.. Już Ci mówiłam Tobie tylko ładna, kształtna piłeczka grozi [emoji3]

Do góry