reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Wendy - szczupaku Ty! Ślicznie wyglądasz [emoji3]

Ola - pięknie rośniesz [emoji5]. Mam nadzieję, że wszystko w porządku na badaniu? Innej opcji nie mogło być [emoji6]

reklama
Taak, dziękuję! :) wszystko ok na szczęście :)

Wrzuciłam na wątek badan zdjecia. Jako jedyna matka chyba nie uznaje dziecka za kolejny cud swiata ;) obawiam sie o jego nos :D na tym zdjeciu mi sie nie podoba.
Ale najwazniejsze, ze serce bije 150, jest zdrowy i wszystko jest ok [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

20170215_160657.jpg

Jeeej nadrobilam zaleglosci i stwierdzam ze koniec obzarstwa:D u mnie 17 i taki brzusio a kolo wagi to ani nie przechodze. Piekne macie dziewczyny brzusie i jakieee wy chudzinyyy jestescie heh. Pozdrawiam

Załączniki

• 20170215_160657.jpg
    20170215_160657.jpg
    481,6 KB · Wyświetleń: 460
No AIM brzuch widac :)

Ale ten 0,5kg na plusie tylko brzmi przyjemnie. U mnie juz prawie 5, wiec słabo ;p
Ale jak Ci brzuszek rośnie, to znaczy,ze wszystko ok, a to najwazniejsze!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Malagaa spoko mozesz jesc smialo bardzo ladny maly brzuszek :)
Aim tu juz cos widac w koncu no cale 0,5kg na plusie [emoji106]w koncu wieczorem pewnie bedzie troche wiecej ;)
Ola w gdxie Ty nasz te 5kg na plusie kobieto tylko pikny brzuszek i chudzina jak nic :)slicznie

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

reklama
Malaga - malusi brzuszek, ale bardzo ładny [emoji5]

Aim - w końcu zaczynasz "tyc" [emoji6]. Brzusio maleńki, ale.. Już Ci mówiłam Tobie tylko ładna, kształtna piłeczka grozi [emoji3]

Do góry