reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Ale się tu brzuszkowo zrobiło <3
Wendy ale szczuplutka jesteś z piłeczką z przodu.. :)
Megan rzeczywiście brzusio jeszcze niewielki..za to zgrabna laska z ciebie.. :)
Morela brzuszek cudny już jest..wydaje mi się że wielkością do mojego podobny.. :)
Kasiulka chciałabym żeby te kg poszły tylko w cycki hehe..chociaż nie powiem są sporo większe niż były.. :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Alex - dziekuje :*
Ola.W - brzuszek chyba mniejszy od mojego a jestes dzien do przodu :D na pewno bedzie wszystko ok na połowkowych:p kciuki :* mnie to czeka za tydzien :o

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz co to zalezy od pory dnia. Tez wlasnie porównywałam :p ale wydaje mi sie, ze sa podobne. Chociaz wlasnie uwazam, ze Twoj mniejszy :)
Duzo zalezy od pory dnia i od tego jak sie stanie do zdjecia :)

Nie dziekuje za kciuki! Przydadzą sie! ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ile brzuszków.
Megan rośnie brzuszek na pewno, ślicznie :)

Wendy ale Ty chudzinka i brzuszek tyci jak u Alex hihi :)

Ola tez malutki.

Morela czadowo, ładnie Ci się unosi do góry i rośnie chyba z każdym tygodniem :)

To ja zawsze miałam małe piersi, nawet bardzo małe, myślałam o jak fajnie byłoby mieć większe teraz mam większe i co.... Stwierdzam że mi się nie podobają xD wolałam jednak te wcześniejsze :D te są takie hmm dziwne o_O

reklama
Dziekuje dziewczynki ale jak to zawsze pisze wszystkie brzuszki sliczne male i duze :)
Integral haha ja tez dwa pryszcze przes i moze dwa wieksze pryszcze teraz wcale tak pokaznie nie urosly niestety a najgorsze ze po karmieniu skubane wracaja do swoich rozmiarow za to nie wiem co to zwis cycny mi to nie grozi za male sa [emoji13]

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Do góry