reklama
Truskawka - wlasnie miałam napisac to co Lilith, ze podobno im niższa waga startowa tym wiecej sie przybiera. Przynajmniej na poczatku. Wiec sie nie przejmuj ja mam +4
EmiWie - mam tak samo najpierw nic, potem delikatnie a teraz mam wrazenie, ze z dnia na dzien nie mowiac juz o różnicy pomiedzy rankiem a wieczorem [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
EmiWie - mam tak samo najpierw nic, potem delikatnie a teraz mam wrazenie, ze z dnia na dzien nie mowiac juz o różnicy pomiedzy rankiem a wieczorem [emoji23]
Dziewczyny, aż strach pomyśleć co będzie za miesiąc;-D
I tak przy okazji, czy macie sprawdzone metody na rozstępy? Co prawda jeszcze ich nie mam i liczę, że uniknę, ale odkąd jestem w ciąży bardziej niż kiedykolwiek skupiam się na profilaktyce...;-P
I tak przy okazji, czy macie sprawdzone metody na rozstępy? Co prawda jeszcze ich nie mam i liczę, że uniknę, ale odkąd jestem w ciąży bardziej niż kiedykolwiek skupiam się na profilaktyce...;-P
pumelova
Fanka BB :)
No to brzuszek mogłaś tez wcisnąć na fotęDziewczyny dziś <3 Love Day - wprawdzie nigdy jakoś szczególnie nie obchodzę ale w ciąży sentyment większy Tak więc Happy Valentine's Day
Ja mam też dość niską wagę startową ale na razie już mimo chęci nie potrafię z niej ruszyć ciekawe na jakiej zakończę jak już ruszy...
Pewnie na niewielkiej 8kg max
Morela_87
Dobrze powiedziane wcisnąć za gruby się nie mieści [emoji14]No to brzuszek mogłaś tez wcisnąć na fotę
reklama
pumelova
Haha powiedz od razu ze nie masz takiej długiej reki do selfie żeby go bylo widac hahaDobrze powiedziane wcisnąć za gruby się nie mieści [emoji14]
Podziel się: