reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

U mnie 17+4, startowałam z waga 48 kg
Truskawko Ty chudzino się nie przejmuj wagą - miałaś piękną startową. Ja startowałam z 58 a teraz 61.5 więc nie jest za dobrze [emoji14] Obecnie zaczęłam 19 tydzień :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama
Tea ślicznie i bardzombardzo zgrabnie!!

Truskawka, moja lekarka mi tłumaczyła, że jak z nizszej wagi się startuje to można więcej nabrać. Pamiętaj, że ja też tak nabralam niewiedzac w zasadzie skas bo jadam na prawdę niewiele i w zasadzie zero słodkiego.
Z dnia nadzien przyszlo wiecej wody, potem pojawił się celulit i czuje się omropnie, ćwiczenia które jeszcze wcześniej wykonywałam nic a nic nie dawały.
Myślę, że to taka ciąża. Nawet w tej pierwszej gdzie miałam wielki brzuch była tylko wida i 15na plusie a jadłam więcej.
Musimy to jakoś przeboleć, choć ciężko jesr, chciałam czuć się atrakcyjnie a nie juz gacie z 6 na 8 zmieniłam :( za to sukienki mi to rekompensują i czuje się ekstra, gdyby jeszcze tylko ciepło było.

Aaggaa - a mi się podobają obie wersje. Najbardziej to się chyba przyzwyczaiłam do Twoich upietych włosów i okularków, więc zdjęcie z prawej było zaskoczeniem [emoji6]

reklama
Guuupia no [emoji14]. Jaki niewyglad? Ja od tygodnia tez odpoczywam od soczewek, i musiałam się przeprosić z okularami - przez co czuję się ślepa [emoji19]

Do góry