reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

brzuszek

PATRYCJA KIEDY BEDZIESZ WIEDZIALA CZY TO CHLOPCZYK CZY DZIEWCZYNKA??? A MOZE NIE CHCESZ WIEDZIEC JA JUTRO IDE NA 17 DO LEKARZA I MYSLE Z EJUZ MI POWIE. JUZ SIE NIE MOGE DOCZEKAC JUTRZEJSZEJ WIZYTY

reklama
Jeszcze nie wiem Ewcia co to będzie,ale chcę wiedzieć..ale mam już przypuszczenia że będzie chłopak,bo kopie niemozliwie ;D ale zależałoby mi na dziewczynce,bo tak bardzo zawsze chciałam mieć pierwszą córeczke ;) ale jak bedzie chłopak to też dobrze,byle by było zdrowe ;)

Ewcia ja uzywałam przez długi czas oliwki Johnsona ale niestety dostałam uczulenia. Teraz uzywam kremu z Avonu. Własnie kupiłam drugie opakowanie :-)

Ewcia jakiś czas temu sporo kupowałam z Avonu, teraz przystopowałam bo miejsca na mojej półce brakuje :-) muszę wszystko pokończyć i dopiero potem zamawiać. Krem na rozstępy kupowałam na Allegro jeszcze w starym opakowaniu dlatego po bardzo atrakcyjnej cenie nawet z kosztami przesyłki się opłacało :-)

reklama
Jolik rozumiem cie ja tez tak mam ale zawsze jak juz robie zamowienie i przegladam katalog czy czegos nie zapomnialam to zawsze cos mi sie jeszcze spodoba. Jakbys cos kiedys chcial pisz na gg a na pewno zalatwie i taniej niz na allegro :-))

Do góry