reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

brzuszek

reklama
Ewcia1981 ja na szczęście mam to już za sobą. Jakiś miesiąc temu miałam okropne swędzenie, zaczełam stosować kremy na rozstępy i jak ręką odjął. Myślę, że w odpowiednim momencie zareagowałam :-) narazie żadnych rozstepików :-)

Dziewczyny !!! Pozostało 105 dni !!! albo inaczej 15 tygodni !!! :-)
Niesamowicie szybko biegnie ten czas :-)

Masz rację mnie sie wydaję jakbym o dzidzi dowiedziała się z tydzien temu a już tyle upłynęło czasu już bliżej niż dalej jeszcze trochę cierpliwości i już nasze maluchy będą głośno płakać

Hej Dziewczynki!!

Ja z innego wątku, ale przypadkiem trafiłam na Wasz i zauważylam, że część z Was jest ze Śląska. Ja mieszkam w Gliwicach i chciałam prosić byście mi podały gdzie w okolicy (Zabrze, Gliwice, Ruda Śląska) jest robione USG 3D i 4D - dokładny namiar i cena i jak długo się czeka, czy trzeba się zapisywać dużo wcześniej i czy polecacie. dzięki i przepraszam, że wtargnęłam na Wasz wątek :)
Śliczne macie brzusie, ja nie mogę się już doczekać mojego :)
Pozdrawiam :)

Ja niestety jestem z Łodzi ale Kaszu albo Orzech będą coś wiedzieć bo one są z twoich stron musisz je namierzyćz reguły jesteśmy w wątku witam serdecznie zapraszamy , napewno podzielą się z tobą informacjami

OOjjj ,wy wszystkie tak daleko z tymi suwaczkami,a ja dopiero 23 tydzień zaczynam :( jedynie blisko jestem Ewci ,a tak wszystkie jakoś poleciały do przodu ;D

reklama
Do góry