reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

brzuszek

reklama
No nie żartujcie sobie! Na drugim zdjęciu nabardziej jest widoczny!
Wy chyba nabijacie się ze mnie??
Przecież centymetr nie kłamie, a pokazuje już 93cm w pępku!!! ;D
Jak dla mnie jest już duży, mógłby być trochę mniejszy ;)

Doxa jak chcesz zobaczyć mojego BRZUCHOLA to zajrzyj na 18 strnowego nie wkleję bo wolę się nie pogrążać ;)
I lepiej nie mów o mniejszym dobra? chyba że naprawdę chcesz mnie pogrążyć.

Ania toż Ty masz chyba o połowę mniejszy ode mnie!!! ;D

Frezja, ty masz inny kształt brzuszka niż ja! Poza tym mi urosło wszystko: uda, tyłek/biodra/, ramiona nawet na twarzy jestem "nalana" dlatego jej nie pokazuję ;( A u Ciebie to chyba wszystko poszło w brzuch!

Wiecie co, za jakieś 4-5 miesiący, będziemy rozmawiały tutaj na forum jak tu zgubić te nasze brzuszki i zbędne kilogramy ;)

Otuż Doxa gdyby to był sam brzuch to chyba byłabym szczęśliwa ale ja grubnę po całości :mad: na nogach to już mi się robi skórka pomarańczy, i czasem jestem aż na siebie zła no ale co mam robić jak mi się chce jeść?? przecież nie będę się teraz głodować a tłuszczyk się odkłada.
Tak w ogóle to mam dziś zły dzień i chyba lepiej będzie jak już sobie pujdę :-[

Dobrej nocy wszystkim brzuchatką.

Doxa Ty lepiej zmień zentymetr :-)
Rany, Twój brzuszek przynajmniej optycznie wydaje się maleńki - ślicznie zgrabniutki.
I nie martw mnie też wszędzie przybyło a twarz to wygląda jak dorodna bułka.

Frezja piszesz, że robi Ci sie pomarańczowa skórka, mnie się juz jakiś czas temu pokazała i wcale nie ma zamiaru zniknąć :-(

Fajnie jest móc popatrzeć na Wasze brzuszki. Dziewczyny pokazujcie je ...

Hmmm o celulicie nawet nie chce mi się pisać, nie moge na siebie patrzeć :( A najgorsze jest to, że teraz w ciąży nie można za wiele zrobić (no może masaże) bo kosmetyki na celulit mogą zaszkodzić dziecku :( ::) :mad:

DOXA brzusiu bardzo bardzo miluśki :-)) nie martw sie ja tez nie umiem patzrec na swoje nogi nie dosc ze opuchniete ...a do tego troche w udach przybyło...ale co tam dzidzia najwazniejszy.
W poniedzialke ma wizyte wiec wtedy bede moze juz mogla wstawic suwak czy to chlopak czy dziewczynka ale przeczucie mam od samego poczatku ze to "FILIPEK" hi hi hi :D

Jak tylko będę mogła to pokarze wam jak teraz wyglądam , ale to napewno troche potrwa , więc okażcie trochę cierpliwości. Szczerze powiem że zazdroszczę wam waszych brzuszków. Przynajmniej coś po was już widać , a u mnie .............. szkoda gadać , ci którzy mnie znali przed ciążą zaczynają coś widzieć , a ci którzy nie wiedzą nie mają o niczym pojęcia

reklama
MAGDA ja tez tak miałam..i wyobraz sobie ze w ciagu kilku dni wyskoczył brzusio..nie martw sie :-))) powinnas sie cieszyc .

Dziewczyny tez tak macie ze strasznie was swedzi brzusio i piersi..ja nie kiedy nie umiem sie powstzrymac od drapania :-)

Do góry