reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuchata galeria

reklama
Sorga zdjęcie jest autentycznie niesamowite :-) Muszę pokombinować, czy u mnie też jakoś inaczej z profilu wygląda jak leżę...

Sorga ale fajne zdjęcie, taka maleńka piłeczka.
A co do wielkości brzucha zaczyna mi się robic coraz ciężej i nie jestem już tak zwinna i szybka jak przed ciążą, w sumie to mógłby wolniej rosnąć, ale wtedy też pewnie martwiłabym się ze coś jest nie tak. Ani tak nie dobrze ani tak :-).

hehehe siuuuuper chruper... :-D :laugh2: nieżle wyszło :tak: chyba muszę zwrócić uwagę na mój brzuchol, jak leżę (na pewno jest mniejszy niż jak stoję czy siedzę):tak:

Sorga, zdjęcie fantastyczne!!! Ja takiego nie mam, bo jestem gruba naookoło. A to zdjęcie skojarzyło mi się z jakąś kreskówką, jak wąż od odkurzacza wciągnął coś za dużego do środka i tak go wybrzuszyło, hi hi.

Suuper zdjęcie, a to o czym piszesz Dzagud to może być też rysunek z Małego Księcia. Przynajmniej w moim wydaniu był narysowany wąż który połknął słonia ;-), w wszyscy myśleli że to kapelusz.

reklama
hahahahaha ale sie usmiałam Dzagud i od razu przypomniały mi sie rysunki z Małego Księcia, jak ten wąż zjadł co?- chyba słonia????:-D :laugh2: :-D :laugh2: No to macie teraz ze mnie polewke- i miej tu człowieku dobre serce- od razu cie wyśmieją hahahahaha:laugh2:

Do góry