reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuchata galeria

Ja jakoś nigdy nie przepadałam za fotografowaniem się... W efekcie - nie mam jeszcze żadnych zdjęć, na których widać by było brzuszek :zawstydzona/y: Pewnie potem będę żałowała...

Oj, zdecydowanie mam mniejszy... Pamiętasz moje lekkie schizowanko, że za mało przybieram na wadze? ;-)

reklama
wiesz z tego co widze to mnie gonicie tak siwucha jak i Blanes tez juz dyszkę zaliczyły na plus, a siwucha to chyba najchudsza była:) za to wygląda doprawdy uroczo, Blanes sie dawno nie pokazała, ale zobaczymy ja na zdjatkach ślubnych, fajnie będzie na tym watku zamkniętym, ostatnio czytałam o zjeżdzie styczniówek 2006 z jakiegoś forum, fajnie było, wszystkie z dziecmi przyjechały:) wiesz po roku- juz w formie:-D

No, ten zamknięty wątek fajnie się zapowiada - często się powstrzymuję od napisania/wklejenia czegoś, bo wiem że KAŻDY może sobie to przeczytać...

Wróciłam od poniedziałku do pracy - i każdy kto się dowiaduje w którym tygodniu jestem robi wielkie oczy i stwierdza "a gdzie brzuszek" "ale płaska jesteś" i w tym stylu... Na początku się śmiałam ale już dzisiaj zrobiło mi się dziwnie :baffled:

Nie przejmuj się Esia:) każda z nas jest inna:) tylko tobie miejsca w autobusie nikt nie ustąpi ;-)

Toś mnie pocieszyła!
Ale masz rację - jak jestem w kurtce, to zupełnie NIC nie widać. Dobrze, że idzie wiosna ;-)

Sorga brzunio sliczniutki,sukienka zreszta tez niczego sobie:-):-)

Esia juz nie moge sie doczekac az wkleisz fotki,zreszta jak i inne dziewczynki:-):-)

Sorga-bardzo fajny brzusio i sukienka :-) Ja juz tez mam spory brzucholek, nawet zaczal mi pepek wystawac. Chociaz moj kolega ostatnio stwierdzil ze nie odchylam sie jeszcze do tylu (nie lapie przeciwwagi) wiec jeszcze daleko do porodu :-) No jak na faceta to niezla wiedza :-)

Esia nie czytalam od poczatku ale iwdze ze w podobnych butach jestesmy. Ja zawsze chudzina, balam sie ze za malo tylam. Lekarka mi mowi ze jest super ale brzuszek mam malutki. No chyba ze sie najem:-D A niektorzy w pracy nawet nie wiedza ze jestem w ciazy a ci co sie jakos dowiedzili pytaja czy dopiero teraz sie dowiedzialam a ja im na to ze to 6 miesiac to im papa opada:-D :-D

reklama
Sorga, utyłaś więcej niż ja, ale brzuch masz mniejszy. Słowo!!! Ja mam tylko 4 kg na plusie, ale wczoraj jak się zobaczyłam w lustrze to się przestraszyłam. U Babci lustro wisiało dość wysoko i jeszcze przy stoliku, na którym stały zawsze jakieś kwiaty, więc zasłaniały. No i tym sposobem nie widziałam się nigdy w całości. Natomiast u Teściówki lustro wisi nisko i obejmuje całą sylwetkę. No i MASAKRA!!! Taki bębenek miałam tuż przed porodem przy Weronice!!! Ja już zaczynam łapać przeciwwage, kręgosłup boli i coraz więcej ludzi miejsca ustępuje mimo obszernej kurtki.

Do góry