reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuchata galeria

Ja jakoś nigdy nie przepadałam za fotografowaniem się... W efekcie - nie mam jeszcze żadnych zdjęć, na których widać by było brzuszek :zawstydzona/y: Pewnie potem będę żałowała...

Oj, zdecydowanie mam mniejszy... Pamiętasz moje lekkie schizowanko, że za mało przybieram na wadze? ;-)

reklama
wiesz z tego co widze to mnie gonicie tak siwucha jak i Blanes tez juz dyszkę zaliczyły na plus, a siwucha to chyba najchudsza była:) za to wygląda doprawdy uroczo, Blanes sie dawno nie pokazała, ale zobaczymy ja na zdjatkach ślubnych, fajnie będzie na tym watku zamkniętym, ostatnio czytałam o zjeżdzie styczniówek 2006 z jakiegoś forum, fajnie było, wszystkie z dziecmi przyjechały:) wiesz po roku- juz w formie:-D

No, ten zamknięty wątek fajnie się zapowiada - często się powstrzymuję od napisania/wklejenia czegoś, bo wiem że KAŻDY może sobie to przeczytać...

Wróciłam od poniedziałku do pracy - i każdy kto się dowiaduje w którym tygodniu jestem robi wielkie oczy i stwierdza "a gdzie brzuszek" "ale płaska jesteś" i w tym stylu... Na początku się śmiałam ale już dzisiaj zrobiło mi się dziwnie :baffled:

Nie przejmuj się Esia:) każda z nas jest inna:) tylko tobie miejsca w autobusie nikt nie ustąpi ;-)

Toś mnie pocieszyła!
Ale masz rację - jak jestem w kurtce, to zupełnie NIC nie widać. Dobrze, że idzie wiosna ;-)

Sorga brzunio sliczniutki,sukienka zreszta tez niczego sobie:-):-)

Esia juz nie moge sie doczekac az wkleisz fotki,zreszta jak i inne dziewczynki:-):-)

Sorga-bardzo fajny brzusio i sukienka :-) Ja juz tez mam spory brzucholek, nawet zaczal mi pepek wystawac. Chociaz moj kolega ostatnio stwierdzil ze nie odchylam sie jeszcze do tylu (nie lapie przeciwwagi) wiec jeszcze daleko do porodu :-) No jak na faceta to niezla wiedza :-)

Esia nie czytalam od poczatku ale iwdze ze w podobnych butach jestesmy. Ja zawsze chudzina, balam sie ze za malo tylam. Lekarka mi mowi ze jest super ale brzuszek mam malutki. No chyba ze sie najem:-D A niektorzy w pracy nawet nie wiedza ze jestem w ciazy a ci co sie jakos dowiedzili pytaja czy dopiero teraz sie dowiedzialam a ja im na to ze to 6 miesiac to im papa opada:-D :-D

reklama
Sorga, utyłaś więcej niż ja, ale brzuch masz mniejszy. Słowo!!! Ja mam tylko 4 kg na plusie, ale wczoraj jak się zobaczyłam w lustrze to się przestraszyłam. U Babci lustro wisiało dość wysoko i jeszcze przy stoliku, na którym stały zawsze jakieś kwiaty, więc zasłaniały. No i tym sposobem nie widziałam się nigdy w całości. Natomiast u Teściówki lustro wisi nisko i obejmuje całą sylwetkę. No i MASAKRA!!! Taki bębenek miałam tuż przed porodem przy Weronice!!! Ja już zaczynam łapać przeciwwage, kręgosłup boli i coraz więcej ludzi miejsca ustępuje mimo obszernej kurtki.

Do góry