Rozumiem Cię doskonale, też się boję... u mnie też dr Pomorski stwierdził, że najlepszą opcją jest otwarcie powłok. Sprawiał wrażenie zrelaksowanego, jakby to już robił wiele razy. Poprzedni lekarz straszył mnie, że to bardzo niebezpieczne, mnożył przeciwskazania i zachęcał, żeby tego nie ruszać i "dać sobie spokój" z ciążami. Wspaniale, nieprawdaż?! Prawdziwa pomoc lekarska Dr Pomorski bardzo spokojnie kazał mi się zastanowić, jakie mam plany rodzinne i w przypadku chęci zajścia w kolejną ciążę wskazał jedną drogę: otwarcie powłok. Będę czekać na Twoją relację, bo ja mam jeszcze ponad 2 mies. do zabiegu. Na Borowskiej rodziłam 2 razy: pierwszym razem było wspaniale, wszyscy byli mili i standard obiektu ok. 4 lata później obiekt już nie był w tak dobrym stanie i spotkało mnie sporo zaniedbań ze strony personelu. Nie ma reguły, na co się trafi...
Odniosłam to samo wrażenie że dla doktora to bułka z masłem i dał mi tym ogromną nadzieję i poczucie że trafiłam na dobrego lekarza. Oczywiście dam znać jak będę po