reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzeg

ja rodziłam 8 lat temu, podobno teraz jest lepiej , ale poczytaj sobie opinie o lekarzach pracujacych w brzegu:confused:, ja nie mam pochlebnego zdania, W 2009 rodziłam w opolu na Reymonta-było super, do dzis poród wspominam z usmiechem:-)

reklama
Cześć dziewczyny! Z chęcia dołączam do brzeskiego watku;) Ja jestem w 35tc i czekam na pierwszą pocieche - Kingusię i też mam nadzieje, ze nie ostatnia;)

Witaj ;-),
Pisz sporo o czym tylko chcesz, postaramy się pomóc....chyba już w innym wątku się na Ciebie natknęłam...albo mi się wydaje... :-)
No ja jutro zmywam się do szpitala, bo niestety akcji porodowej brak a ja jutro mija tydzień od wyznaczonego terminu porodu :-(.

Dzięki za powitanie - też mi się wydajesz znajoma z innego wątku:-) choć az tak wiele poki co sie nie udzielalam. Trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twojego maluszka! Powodzenia:blink: Daj znać jak już szczęsliwie wrócicie do domku. Trzymaj się!!!

Dziewczyny jakiego pediatrę możecie polecić? Ja powoli musze zdecydować się na wybór przychodni i lekarza, a to wcale nie takie proste;)

Witajcie i ja sie dolączam do Was z Brzegu :-) Choć jestem tu "babcią" to milo sie Was czyta i wobec tego postanowilam sie zalogować. Mam dwoje dzieci 15 i 12 lat :-) a w sierpniu będzie trzecie, jak Bóg da.
Co do pediatry to polecam dr piecuch, moze nie jest zbyt chwalona, ale nie robi problemow z lekami czy wizytami. Duzo tez opinii slyszalam o dr granat, dobrych opinii.
Co do porodu w brzeskim szpitalu to polecam omijac go szerokim łukiem. lezałam tam w lipcu - masakra

Dzięki dziewczyny, ja zdecydowałam sie już na dr Granat;) pierwsza wizyta dopiero przed nami wiec zobaczymy.
Becioo gratuluję dzidziusia!
Bishopka trzymam kciuki za trzeciego malucha;)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej! Ależ mnie tu dawno nie było! Cieszę się, że wątek trochę ruszył do przodu :-) Mieszkam na Grunwaldzkiej, ale często bywam u rodziców na Sucharskiego, więc dołączam do mamuś z okolic Westerplatte ;-) O komisie dziecięcym w Brzegu nic nie wiem, a sama mam sporo łaszków do sprzedania i zastanawiam się co z nimi zrobić.

Do góry