reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bryki dla naszych maluchów --> wszystko o wózkach

reklama
a ja wczoraj pisalam,ze wozek przyjdzie ok20tego a tu niespodzianka i paczka przyszla dzisiaj :-D
ciesze sie...tatko jutro moze skladac ;-)
chociaz znajac moje dzieci beda tate meczyc dzisiaj :-D

Tak, to jest Jane.
Ze wszystkich ze stelażem parasolka - najbardziej sztywny (jeżeli chodzi o luzy na połączeniach), do tego gondola Matrix

Ja jestem zadowolona bo dzwoniłam w sprawie wózka, nie chciałam takiego z wystawy bo nie wiadomo ile stoi i kto go macał :-p
Więc umówiłam się z Panem że mi zamówi (bo i tak zamawia chyba z 5 sztuk tego modelu dla klientów) my podjedziemy tam zostawimy zaliczkę a odbierzemy kiedy będziemy chcieli i będzie czekał nie rozpakowany na magazynie;-)
Chyba najlepsze wyjście ? Ja myślałam go rozłożyć w grudniu bo teraz bez sensu aby stał dwa tygodnie mi w pokoju i kwitnął

Fiolka ja swój chciałam wywietrzyć, bo w końcu zdecydowałam się na nowy i ten zapach nowości jest troszkę odstręczający...

reklama
Do góry