reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bryki dla naszych maluchów --> wszystko o wózkach

reklama
a ja wczoraj pisalam,ze wozek przyjdzie ok20tego a tu niespodzianka i paczka przyszla dzisiaj :-D
ciesze sie...tatko jutro moze skladac ;-)
chociaz znajac moje dzieci beda tate meczyc dzisiaj :-D

Tak, to jest Jane.
Ze wszystkich ze stelażem parasolka - najbardziej sztywny (jeżeli chodzi o luzy na połączeniach), do tego gondola Matrix

Ja jestem zadowolona bo dzwoniłam w sprawie wózka, nie chciałam takiego z wystawy bo nie wiadomo ile stoi i kto go macał :-p
Więc umówiłam się z Panem że mi zamówi (bo i tak zamawia chyba z 5 sztuk tego modelu dla klientów) my podjedziemy tam zostawimy zaliczkę a odbierzemy kiedy będziemy chcieli i będzie czekał nie rozpakowany na magazynie;-)
Chyba najlepsze wyjście ? Ja myślałam go rozłożyć w grudniu bo teraz bez sensu aby stał dwa tygodnie mi w pokoju i kwitnął

Fiolka ja swój chciałam wywietrzyć, bo w końcu zdecydowałam się na nowy i ten zapach nowości jest troszkę odstręczający...

reklama
Do góry