reklama
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
a ubezpieczona jestes w Belgii?czy w Polsce?
bo z tego co slyszalam to strasznie drogo wychodzi rodzenie tutaj dlatego sie chcialam spytac jak to bylo w twoim przypadku.
Musialas zaplacic pelna kwote pobytu w szpitalu czy tylko czesc?
no i w ogole jak bylo?
Pozdrawiam serdecznie
bo z tego co slyszalam to strasznie drogo wychodzi rodzenie tutaj dlatego sie chcialam spytac jak to bylo w twoim przypadku.
Musialas zaplacic pelna kwote pobytu w szpitalu czy tylko czesc?
no i w ogole jak bylo?
Pozdrawiam serdecznie
Ja rodziłam w prywatnym szpitalu takżę koszt był baardzo wysoki ale rozłożono mi to na raty wiec raz dwa zapłaciłam
Ogólnie jestem bardzo zadowolona moją ginekolog jest Polka no i ona mi powiedziała że w Polsce miałabym strasznie komplikacje bo ja urodziłam Nicole w 43 tyg przez tydzień byłam na wywołaniu no i zakończyło się cesarką.Także mój pobyt w szpitalu trwał 5 dni no i co za tym idzie koszt wyższy.
Ja mam ubezpieczenie belgijskie no ale jak pisałam w prywatnej klinice to nie ma znaczenia także pokrywałam cały koszt porodu .
Jeśli bym rodziła w państwowym to ubezpieczenie chyba pokrywa 50-70% kosztów.
NIe żałujemy swojej decyzji a pieniądze.. rzecz nabyta .
Ogólnie jestem bardzo zadowolona moją ginekolog jest Polka no i ona mi powiedziała że w Polsce miałabym strasznie komplikacje bo ja urodziłam Nicole w 43 tyg przez tydzień byłam na wywołaniu no i zakończyło się cesarką.Także mój pobyt w szpitalu trwał 5 dni no i co za tym idzie koszt wyższy.
Ja mam ubezpieczenie belgijskie no ale jak pisałam w prywatnej klinice to nie ma znaczenia także pokrywałam cały koszt porodu .
Jeśli bym rodziła w państwowym to ubezpieczenie chyba pokrywa 50-70% kosztów.
NIe żałujemy swojej decyzji a pieniądze.. rzecz nabyta .
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
dzieki za informacje
wlasciwie to potwierdzilas to co wiedzialam.
Raczej mysle, zeby pojechac do Polski urodzic, bo tam jest rodzinka i zaufany lekarz, ale oczywiscie nie wszystko da sie zaplanowac wiec musze byc przygotowana.
Ciesze sie, ze bylas zadowolona z belgijskiej opieki
wlasciwie to potwierdzilas to co wiedzialam.
Raczej mysle, zeby pojechac do Polski urodzic, bo tam jest rodzinka i zaufany lekarz, ale oczywiscie nie wszystko da sie zaplanowac wiec musze byc przygotowana.
Ciesze sie, ze bylas zadowolona z belgijskiej opieki
reklama