reklama
weronika91
Zaciekawiona BB
Jutro pójdę do lekarza to mnie pewnie zbada porządnie i powie jakie mam zrobić badania wiec póki co się wstrzymam i poczekam co mi powie moja pani doktor
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
weronika91
Zaciekawiona BB
Nie martw się na zapas plamienia tego typu zdarzają się bardzo często po to dostałaś duphaston i powinno być już dobrze Też uważam że powinnaś się pooszczedzac i zapomnieć o współżyciu
Ja miałam duże krwawienie okazało się że zrobił mi się krwiak z powodu odklejania błon plodowych i zagoilo się wszystko potem miałam łożysko przodujace centralnie przez dłuższy czas leżałam i nawet łożysko podniosło się do góry a nie miało tak więc nie ma co się martwić trzeba tylko się oszczędzać
Trzymam kciuki napewno będzie wszystko dobrze czas szybko zleci i już niedługo będziesz tulić swoje maleńkie cudo
Oj tak po 3 latach starań to na prawdę jak cud [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Na początku lepszą ocenę ciąży daje beta hcg niż Usg Później lepiej obrazuje ciąże Usg także dobrze Ci dziewczyny piszą a badanie to musisz zrobić sobie sama wątpię by jakiś lekarz dał ci skierowanie ma betahcg U mnie to badanie kosztuje 28 zł i wynik jest tego samego dnia
weronika91
Zaciekawiona BB
weronika91
Zaciekawiona BB
Katierinka
Fanka BB :)
Weronika,tu dobrze dziewczyny radza,zrob bete,jesli nie chcesz sie stresowac, chyba ze juz jest ten etap,gdy usg powinno cos jasno pokazac. Ja obie ciaze zaczynala od plamien,z czego w pierwszej zdarzyly mi sie one czterokrotnie,ostatnie w 16. tyg.,w tej dwukrotnie, w 5. i 7. tyg.,i byly to plamienia krwia,ktora dopiero przechodzila w brazowawy sluz. Lekarze nie mogli znalezc przyczyny,wiec ja robilam bete (do 7-8 tyg.) i zwalalismy to na biologie,hormony,cokolwiek,najwazniejsze,ze ciaza sie wciaz utrzymywala i rozwijala prawidlowo. Czego i Tobie zycze.
reklama
weronika91
Zaciekawiona BB
Nie wiem jaki to etap ale wczoraj na usg na pogotowiu widziałam mała główkę i tułów bez kończyn ale było wyraźnie widać wiec nie wiem jaki to etap...
może poczekam i spytam się jutro lekarza co radzi czy robić ta betę czy nie - mam dobry kontakt z moja panią ginekolog wiec na pewno mi doradzi
może poczekam i spytam się jutro lekarza co radzi czy robić ta betę czy nie - mam dobry kontakt z moja panią ginekolog wiec na pewno mi doradzi