reklama
weronika91
Zaciekawiona BB
pumelova
Fanka BB :)
Trzymam kciuki
weronika91
Zaciekawiona BB
weronika91
Zaciekawiona BB
Serduszko słyszałaś już?
Nie
Ale jutro idę do lekarza i mam nadzieje ze usłyszę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
weronika91
Zaciekawiona BB
Jak 7 tydzień jest na pewno to uslyszysz
Daj znać
Ja się poplakalam jak usłyszałam hehe
No już się nie mogę doczekać
Mam tylko nadzieje ze jest wszystko okej
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Nie martw się na zapas plamienia tego typu zdarzają się bardzo często po to dostałaś duphaston i powinno być już dobrze Też uważam że powinnaś się pooszczedzac i zapomnieć o współżyciu
Ja miałam duże krwawienie okazało się że zrobił mi się krwiak z powodu odklejania błon plodowych i zagoilo się wszystko potem miałam łożysko przodujace centralnie przez dłuższy czas leżałam i nawet łożysko podniosło się do góry a nie miało tak więc nie ma co się martwić trzeba tylko się oszczędzać
Trzymam kciuki napewno będzie wszystko dobrze czas szybko zleci i już niedługo będziesz tulić swoje maleńkie cudo
Ja miałam duże krwawienie okazało się że zrobił mi się krwiak z powodu odklejania błon plodowych i zagoilo się wszystko potem miałam łożysko przodujace centralnie przez dłuższy czas leżałam i nawet łożysko podniosło się do góry a nie miało tak więc nie ma co się martwić trzeba tylko się oszczędzać
Trzymam kciuki napewno będzie wszystko dobrze czas szybko zleci i już niedługo będziesz tulić swoje maleńkie cudo