weronika91
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam taki śluz w obu ciążach. Jedną poroniłam po kilku dniach od tego, druga się utrzymała. W obu razach miałam wdrożone identyczne postępowanie. Także tak naprawdę nie wiadomo jak się to może skończyć, niestety. Uważaj na siebie, odpoczywaj, leż, bierz leki i miej nadzieję.
I po co straszycie dziewczynę...
Nic złego Weroniko się nie stanie. Plamienia w ciazy są baaaardzo popularne.
Jeśli ciąża jest zdrowa i silna nawet krwotok jej nic nie zrobi
Lekarze tak dziwnie reagują na plamienia bo do końca nie wiedzą jaka jest ich przyczyna.
Inni po prostu naciagaja na kolejne wizyty.
Będzie dobrze
No właśnie też tylko przy sikania. Ale zaraz będzie że cię straszę. Nie wiem. Ja wiem że przekopałam wtedy pół internetu i właśnie wyszło że nie da się tak naprawdę określić co będzie dalej. Bo połowa dziewczyn pisała że po tym poroniła a połowa jak tu- nie martwić się, to normalne, wszystko będzie dobrze. Życzę ci oczywiście żeby było dobrze, tak jak u mnie za drugim razem, jednak może lepiej mieć świadomość że niestety nie musi.A dużo tego miałaś ?
Bo ja tylko dwa razy jak zrobiłam siku to na papierze było ale odrobine i już więcej nic..
No leżę biorę leki rano i wieczorem a jutro mam wizytę u lekarza
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom