reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRĄZOWA KRESKA NA BRZUCHU

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moja kreska prawie od początku jest widoczna i dość gruba. Ciekawe jak długo będzie potem znikała.

reklama
A mnie się kreska pojawiła dopiero około 30 tyg. i teraz jest cienka, jak narysowana kredką. Tylko wokół pępka jest trochę ciemniej. kreseczka ciągnie się od linii pod biustem aż do spojenia łonowego. Jestem z niej bardzo dumna i jak będziemy robić ostatnie zdjęcie brzycha to zrobię wszystko żeby ją uwiecznić. ;)

a ja tam sie ciesze ze nie mam kreski
potem nie bede z niecierpliwoscia czekac kiedy mi zniknie

U mnie też kreska się nie pojawiła i chyba już się nie pojawi :)

no tak - pewnie wam sie juz nie pojawi - za pozno juz na to :)

ciekawe jak dluga ta kreska bedzie sie potem utrzymywac - nie to zeby mi przeszkadzala - traka ciekawa jestem :)

Ja też właściwie nie mam kreski, jest taka bardzo delikatna jaśniutka, ale to chyba dlatego że mam bardzo jasną karnacje. A tak w ogóle o co chodzi z tą kreską? Po co ona właściwie jest? Sory za może głupie pytanko...

Kreska miala znikac po porodzie, tymczasem u mnie sciemniala i stala sie jeszcze wyrazniejsza ???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry