reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

BRĄZOWA KRESKA NA BRZUCHU

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie jak tak się dokładnie wpatrzyć to od pępka w dół biegnie taka jaśniutenieńka kreseczka... zobaczymy czy coś zciemnieje.

reklama
muze wam powiedziec ze brzus mi rosnie w przyspieszonym tempie:)
wczoraj po kapieli jak zobaczylam siebie w lustrze to w szoku bylam !! z dnia na dzien przybiera i to sporo:):):):)

To znaczy, ze wszystko jest w porządku!
Acha wiesz co Dominiko? Już wiem co Ci dolega! Ja pamiętam, ze zaraz po ślubie też, mimo lata, byłam przeziębiona. Moja siostra też i moja kuzynka też. Wioęc to jakies przeziębienie poślubne:) Tak to wszystko przez ten miesiąc miodowy:)
Buziaczki:}

lidijka moze cos w tym jest:):):) mam nadzieje za minie szybko przeziebienie a miesiac miodowy bedzie trwal latami;):):)

mi z dnia na dzień zaczyna bardzej sie pojawiac robi się bardzie wodiczna jak by ją ktoś kredką narysowa brązową HI HI HI HI

Moja nadal jest jaśniutka a w ciąży z Wiwi miałam ciemnobrązową i była jeszcze długo po porodzie. Ta ciąża u mnie jest całkiem inna.

mój tygrysek zauważył, że mam kreseczke też nad pępkiem :o chć też bardzo jasną, a i strasznie nie podoba mi się co się stało z moim pępkiem - wygląda jak mikro nosek :D

reklama
husarka pisze:
Asiu,ja też mam piękną ciemną krechę od pępka w dół.Nawet mi się podoba-tym bardziej,że i tak po porodzie zniknie.

nie tak zaraz "po porodzie" .......... ja jeszcze mam! :laugh:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry