reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

BRĄZOWA KRESKA NA BRZUCHU

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moja kreska prawie od początku jest widoczna i dość gruba. Ciekawe jak długo będzie potem znikała.

reklama
A mnie się kreska pojawiła dopiero około 30 tyg. i teraz jest cienka, jak narysowana kredką. Tylko wokół pępka jest trochę ciemniej. kreseczka ciągnie się od linii pod biustem aż do spojenia łonowego. Jestem z niej bardzo dumna i jak będziemy robić ostatnie zdjęcie brzycha to zrobię wszystko żeby ją uwiecznić. ;)

a ja tam sie ciesze ze nie mam kreski
potem nie bede z niecierpliwoscia czekac kiedy mi zniknie

U mnie też kreska się nie pojawiła i chyba już się nie pojawi :)

no tak - pewnie wam sie juz nie pojawi - za pozno juz na to :)

ciekawe jak dluga ta kreska bedzie sie potem utrzymywac - nie to zeby mi przeszkadzala - traka ciekawa jestem :)

Ja też właściwie nie mam kreski, jest taka bardzo delikatna jaśniutka, ale to chyba dlatego że mam bardzo jasną karnacje. A tak w ogóle o co chodzi z tą kreską? Po co ona właściwie jest? Sory za może głupie pytanko...

Kreska miala znikac po porodzie, tymczasem u mnie sciemniala i stala sie jeszcze wyrazniejsza ???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry