tak, ale martwie sie dlaczego okres nie przychodzi i nie ma objawowAle palec w spermie nie powoduje ciąży. Naprawdę, myślisz że tak łatwo zajść w ciążę?
Zresztą umyłaś rece, a później dopiero użyłaś papieru więc na logikę, że tych plamników na palcu już nie miałaś?
reklama
angeliskax
Moderator
bo się nakręcasz, a uwierz mi ze spozniajacy sie okres to nie tylko ciąża. Na spozniajacy się okres nakładają się wiele czynników: stres, choroba czy przeziebienie, pogoda, ciśnienie. W Twoim wypadku jest to stres i nakręcanie się ze mogłoby coś jednak z tego byc więc albo naprawdę doucz się zanim zaczniesz uprawiać seks i te zabawy.tak, ale martwie sie dlaczego okres nie przychodzi i nie ma objawow
DarkAsterR
Fanka BB :)
tak, ale martwie sie dlaczego okres nie przychodzi i nie ma objawow
Niepokalane poczęcie.
Jeden precedens już w historii mamy.
tak czy siak zrobie test, bo jestem zmartwionabo się nakręcasz, a uwierz mi ze spozniajacy sie okres to nie tylko ciąża. Na spozniajacy się okres nakładają się wiele czynników: stres, choroba czy przeziebienie, pogoda, ciśnienie. W Twoim wypadku jest to stres i nakręcanie się ze mogłoby coś jednak z tego byc więc albo naprawdę doucz się zanim zaczniesz uprawiać seks i te zabawy.
bardzo zabawneNiepokalane poczęcie.
Jeden precedens już w historii mamy.
DarkAsterR
bardzo zabawne
I prawdziwe.
marta18691
Napewno nic się nie dostało chyba palców nie wpychalas podczas podcierania więc ciąża napewno nie będzie....tym bardziej jak dokładnie umylas ręce i jeszcze wygrałaśnie uprawiamy seksu z moim narzeczonym - czekamy do slubu. uzylam duzo papieru toaletowego ale boje sie ze cos moglo sie rpzedostac
marta18691
Bo się stresujesz i okres się się przesuwa wmawiając sobie dodatkowe jakieś głupotki to potem tak jesttak, ale martwie sie dlaczego okres nie przychodzi i nie ma objawow
reklama
Podziel się: