moj ginekolog jest ogarnietym facetem, na pewno nie zrobilby glupiej miny. jest wyrozumialy, ale nigdy nie bylo mi jakos po drodze w tematach zeby zapytac o ciaze w takiej sytuacji. czy ktos moze mi bez zartow odpowiedziec na moje pytanie? bez sarkazmu itp bo chcialabym otrzymac rzetelna wiedzeMam prośbę, jak zadasz lekarzowi pytanie to zrób mu zdjęcie. Jestem szalenie ciekawa jego miny.
reklama
Sun flower35
Fanka BB :)
Rzetelną wiedzę uzyskasz u ginekologa. Bo kto zna się lepiej niż on? Tydzień to przecież nie tak długo. A jak zaszłaś w ciążę z palca umytego mydłem to i tak już nic na to nie poradziszmoj ginekolog jest ogarnietym facetem, na pewno nie zrobilby glupiej miny. jest wyrozumialy, ale nigdy nie bylo mi jakos po drodze w tematach zeby zapytac o ciaze w takiej sytuacji. czy ktos moze mi bez zartow odpowiedziec na moje pytanie? bez sarkazmu itp bo chcialabym otrzymac rzetelna wiedze
ale ja pytam czy to w ogole możliwe. podcieralam sie papierem powierzchownie, nie wkladalam palcow do pochwyRzetelną wiedzę uzyskasz u ginekologa. Bo kto zna się lepiej niż on? Tydzień to przecież nie tak długo. A jak zaszłaś w ciążę z palca umytego mydłem to i tak już nic na to nie poradzisz
Sun flower35
Ginekolog ci powie czy to możliwe.ale ja pytam czy to w ogole możliwe. podcieralam sie papierem powierzchownie, nie wkladalam palcow do pochwy
ale dlaczego tracisz czas na napisanie komentarzy o ginekologu, zamiast poswiecic ten sam czas zeby mi napisac czy to mozliwe?Ginekolog ci powie czy to możliwe.
Sun flower35
A dlaczego tracisz czas na pytanie mnie czy to możliwe? Ja nie kończyłam studiów medycznych. Chcesz pewnej wiedzy, rzetelnej? Zapytaj ginekologa. Teraz są wszędzie teleporady. Nie musisz czekać do poniedziałku. Zadzwoń i zapytaj.ale dlaczego tracisz czas na napisanie komentarzy o ginekologu, zamiast poswiecic ten sam czas zeby mi napisac czy to mozliwe?
Z
zaz208622
Gość
za teleporady placi sie chyba okolo stówki, wiec podziekuje...A dlaczego tracisz czas na pytanie mnie czy to możliwe? Ja nie kończyłam studiów medycznych. Chcesz pewnej wiedzy, rzetelnej? Zapytaj ginekologa. Teraz są wszędzie teleporady. Nie musisz czekać do poniedziałku. Zadzwoń i zapytaj.
Z
zaz208622
Gość
za dziecko do 18 roku życia około 300 tysza teleporady placi sie chyba okolo stówki, wiec podziekuje...
reklama
zenujaca jest Twoja odpowiedź. ile jadu jest w was dziewczyny, ogarnijcie sie. zadalam pytanie normalne jak kazde inne a wy juz smiechy chichy. co wam to daje, nie dziwie sie ze jakies bany sie sypia jak w was za grosz empatii i zrozumienia do drugiej osoby. przykre to jestza dziecko do 18 roku życia około 300 tys
Podziel się: