reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brak seksu a spoźniająca się miesiączka

Mam prośbę, jak zadasz lekarzowi pytanie to zrób mu zdjęcie. Jestem szalenie ciekawa jego miny.
moj ginekolog jest ogarnietym facetem, na pewno nie zrobilby glupiej miny. jest wyrozumialy, ale nigdy nie bylo mi jakos po drodze w tematach zeby zapytac o ciaze w takiej sytuacji. czy ktos moze mi bez zartow odpowiedziec na moje pytanie? :) bez sarkazmu itp bo chcialabym otrzymac rzetelna wiedze

reklama
moj ginekolog jest ogarnietym facetem, na pewno nie zrobilby glupiej miny. jest wyrozumialy, ale nigdy nie bylo mi jakos po drodze w tematach zeby zapytac o ciaze w takiej sytuacji. czy ktos moze mi bez zartow odpowiedziec na moje pytanie? :) bez sarkazmu itp bo chcialabym otrzymac rzetelna wiedze
Rzetelną wiedzę uzyskasz u ginekologa. Bo kto zna się lepiej niż on? Tydzień to przecież nie tak długo. A jak zaszłaś w ciążę z palca umytego mydłem to i tak już nic na to nie poradzisz

Rzetelną wiedzę uzyskasz u ginekologa. Bo kto zna się lepiej niż on? Tydzień to przecież nie tak długo. A jak zaszłaś w ciążę z palca umytego mydłem to i tak już nic na to nie poradzisz
ale ja pytam czy to w ogole możliwe. podcieralam sie papierem powierzchownie, nie wkladalam palcow do pochwy

ale dlaczego tracisz czas na napisanie komentarzy o ginekologu, zamiast poswiecic ten sam czas zeby mi napisac czy to mozliwe?
A dlaczego tracisz czas na pytanie mnie czy to możliwe? Ja nie kończyłam studiów medycznych. Chcesz pewnej wiedzy, rzetelnej? Zapytaj ginekologa. Teraz są wszędzie teleporady. Nie musisz czekać do poniedziałku. Zadzwoń i zapytaj.

reklama
za dziecko do 18 roku życia około 300 tys
zenujaca jest Twoja odpowiedź. ile jadu jest w was dziewczyny, ogarnijcie sie. zadalam pytanie normalne jak kazde inne a wy juz smiechy chichy. co wam to daje, nie dziwie sie ze jakies bany sie sypia jak w was za grosz empatii i zrozumienia do drugiej osoby. przykre to jest

Do góry