reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

brak przyjemności podczas seksu

Hej, potrzebuje porady i opinii osób trzecich na temat mojego problemu. Mam 20 lat.Od niedawna zaczęłam uprawiać seks z chłopakiem. Jesteśmy razem 1,5 roku i między nami wszystko jest dobrze. Moim problemem jest brak przyjemnosci tylko i wyłącznie podczas seksu, próbowaliśmy różnych pozycji i w każdej jest to samo. Nie czuje praktycznie nic. Podczas innych czynności seksualnych nie ma takiego problemu. Zastanawiam się czy może to być kwestia tego ze dopiero zaczynamy to robić czy może powód jest gdzie indziej,badania krwi mam w normie. Dajcie znać co uważacie.

reklama
Hej, potrzebuje porady i opinii osób trzecich na temat mojego problemu. Mam 20 lat.Od niedawna zaczęłam uprawiać seks z chłopakiem. Jesteśmy razem 1,5 roku i między nami wszystko jest dobrze. Moim problemem jest brak przyjemnosci tylko i wyłącznie podczas seksu, próbowaliśmy różnych pozycji i w każdej jest to samo. Nie czuje praktycznie nic. Podczas innych czynności seksualnych nie ma takiego problemu. Zastanawiam się czy może to być kwestia tego ze dopiero zaczynamy to robić czy może powód jest gdzie indziej,badania krwi mam w normie. Dajcie znać co uważacie.
Szczerze jesteś młoda jeszcze może też jakąś blokadę masz...ale tez niedawno zaczęłaś współżyć

Kwestii może być kilka.
Z autopsji powiem, że dużo zależy od napięcia w miednicy. Jeśli nie umiesz rozluźnić miednicy często nie ma satysfakcji z seksu.
Po drugie, kwestia może być ruchów partnera. Najlepiej jakby partner próbował robić to pod różnymi kątami, któryś Ci podpasuje. Prawda jest taka, że to są rzeczy które nabywa się z praktyką. Im więcej próbujesz, w różnych pozycjach i pod różnymi kątami tym prędzej znajdziesz coś co Twoje ciało polubi, no bo mężczyźni lubią wszystko. 🤷🏻‍♀️

Do góry