reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brak okresu...

Pani M

Zaciekawiona BB
Okres spóźnia mi się 73 dni.... Współżyłam w dni płodne i mogę powiedzieć ze cały miesiąc, oczywiście nie codziennie ale co drugi dzień, trzeci. Brak jakich kolwiek oznak ciąży nic nie wyczuwam. Możliwe że się tym bardzo denerwuje bo nie jest to normalne aż tyle nie mieć miesiączki. Robilam testy ale w dniu spodziewanej menstruacji i wyszedł negatywny, później uznałam ze będę czekała aż się pojawi

reklama
Rozwiązanie
5 dzisiaj to samo dwie kreseczki... Ale nie będę ogłaszać rodzinie narazie poczekam aż będzie to pewne bo Święta dzisiaj i akurat rodzina w komplecie ale ja się wstrzymam. Przy okazji Życzę Spokojnych i Wesołych Świąt♥
Gratulacje!!! 💕 🌷 😍
Witaj w gronie ciężarówek ;) Piękny prezent pod choinkę masz ;)

Wszystkiego najlepszego! 🎄
Rozumiem zdenerwowanie, ale proszę spojrzeć na inne pytania tego typu są powielane po kilkaset razy na forum.
Przepraszam, nie napisała Pani słowa o suplementacji czy staraniach, więc też mogłam zrozumieć inaczej.
Tak nic nie sprecyzowałam🙂 ogólnie to jestem świadoma tego ze tylko i wyłącznie lekarz może określić co i jak a mimo to napisałam tutaj. Czasami sama jak czytam różne treści o tym jakie symptomy i wszytsko z tym związane to czuje irytację bo przecież powinno iść się do lekarza nie pytać ludzi którzy tak naprawdę nie pomogą

reklama
Też bym nie wytrzymała. Już przy 26 dniu mnie wkurza, że nie przyszła haha. Wiadomo im szybciej przylezie tym szybciej staranka :laugh2:
Jasne ja się nie nastawiam na ciąże mimo braku tak długo miesiączki myśle ze przyjdzie bo za każdym razem tak miałam ze mi się spóźniał a później jak już panikować zaczynałam to się pojawiała

reklama
Do góry