reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brak objawów ciazy

reklama
Dziewczyny jestem we wczesnej ciąży, ostatni okres 20 maja, cykle 29 dniowe, pierwsza betę robiłam w 27 dc wyszła- 30 druga w 29 dc wynik- 108, martwię się bardzo bo jestem po 4 poronieniach, a nie mam do tej pory żadnych objawów ciąży.. Zero mdłości, piersi miękkie... Miała ktoras z Was tak a mimo to dobrze się skonczylo
Zaczynam 13 tydz i ani razu mnie nie mdliło ani nie wymiotowałam. Nawet żadne zapachy mi nie przeszkadzały :) jakgdyby nigdy nic. Chociaż mega spać mi się chciało i nadal śpię dużo :p plus zadyszka :) no i piersi też mi urosły i były obolałe ale ok 6tyg dopiero :) będzie dobrze! Bierzesz jakieś leki, żeby teraz nie stracić?

Ten brak bólu piersi to moja zmora, modlę się, żebym miała choć jeden, minimalny objaw... Biorę heparynę 0,4, acard 75, intralipid, encorton15mg dużo duphastonu, luteinę i witaminy, zastanawiam się tylko czy nie byłaby lepsza dawka acard 150 i hepryna 0.6

a bylas juz lekarza? Kolezanka bierze od 7 tygodniu 150 acardu mimo braku poronien ani wskazan, wiec moze tez dostaniesz po wizycie. Teraz to chyba najwazniejsze jest pozytyne myslenie, choc wiem,ze to trudne i sama mam z tym problemy

Ten brak bólu piersi to moja zmora, modlę się, żebym miała choć jeden, minimalny objaw... Biorę heparynę 0,4, acard 75, intralipid, encorton15mg dużo duphastonu, luteinę i witaminy, zastanawiam się tylko czy nie byłaby lepsza dawka acard 150 i hepryna 0.6
Ja też od początku na acardzie 75mg i heparynie 0.4 plus duże dawki luteiny i witaminy. Zeszła już z duphastonu. Powodzonka!:) musi być już dobrze :*

reklama
Do góry