Tak ale ja ta wysoka betę miałam 19 stycznia a nie dzis.No nic. 30.01 juz za chwilę, zobaczysz, co będzie widać na USG.
Jak liczysz od 9.12 to wychodzi 6+4, czyli 7tc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ale ja ta wysoka betę miałam 19 stycznia a nie dzis.No nic. 30.01 juz za chwilę, zobaczysz, co będzie widać na USG.
Jak liczysz od 9.12 to wychodzi 6+4, czyli 7tc.
Zaśniad to choroba trofoblastyczna. Nigdy nie kończy się urodzeniem zdrowego dziecka. Zazwyczaj przy zaśniadzie wykonuje się łyżeczkowanie i podaje leki. Najgorsze,że po tym bardzo długi czas beta schodzi do 0. Ale oczywiście w Twoim przypadku tak być nie musi.a coś więcej? Boję się nawet czytać na stronach bo wiem, że są nie obiektywne i wolę doświadczonych kobiet posłuchać.
No to 5 dni róznicy czyli końcowka 6tc.Tak ale ja ta wysoka betę miałam 19 stycznia a nie dzis.
Ale autorka pytania pisała,że seks był tylko raz, 20 grudnia. Więc o jakiej wcześniejszej owulacji piszeszNo to 5 dni róznicy czyli końcowka 6tc.
Mogła być owulacja wczesniej. Poczekaj normalnie na wizyte, na USG będzie już wszystko widać.
Dokładnie tak!Ale autorka pytania pisała,że seks był tylko raz, 20 grudnia. Więc o jakiej wcześniejszej owulacji piszesz
Ale czego nie rozumiesz w postach? Ja napisałam tylko,że jest taka możliwość ale wcale nie musi tak być. A Ty piszesz coś jakbyś kompletnie nie zrozumiała pytania albo w ogóle go nie przeczytała.Ja pierdzielę. To piszcie dalej o zasniadach i stresujcie się, akurat do wizyty zdązycie sie nakręcić na samo zło