reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

brak miesiączki

reklama
ja szybko dostalam bo szybko przestałam karmic
tearz po ciazy mama krotsze o mniej bolesne
własnie mi sie skonczyła nawiasem mówiąc

Kobietki a ja tak troszke z innej beczki bo juz mialam regularnie ok a teraz nie mialam( zawsze mam tak okolo1-4 kazdzego miesiaca) juz do tej pory zrobilam 3 testy wyszlo ze nie jestem w ciazy bylam u gina ale powiedzial ze jeszcze nie moze stwierdzic ciazy utro ide na badania moze przez krew sie jakos stwierdzi pobral mi tylko cytologie i kazal przyjsc za tydzien i powiedzial ze w siusiane testy to on nie wierzy kurcze ale 3 pokazaly to samo ciekawe czy Igorek bedzie mial rodzenstwo. Acha i ostatno sie dosyc konsekwentnie odchudzalam jak myslicie moze to jest przyczyna Pozdr Marta

Duży spadek wagi zmiany w sposobie odrzywiania moga powodowac zmiany w miesiączkowaniu

ale na pewno sie uspokoisz kiedy pojdziesz na kolejna kontrole do gina kiedy juz bedzie mozna stwierdzic coś konkretnego:tak:

Ja wiem ze panikuje ale teraz jak na zlosc zaczeli tak duzo mowic w mediach o raku szyjki macicy na wet reklamy sa na ten temat ze az strach po mnie chodzi caly czas.

reklama
Do góry