reklama
ivka76
Fanka BB :)
Ja też nadal nie mam @ :-)
K
kasiula matula
Gość
ja szybko dostalam bo szybko przestałam karmic
tearz po ciazy mama krotsze o mniej bolesne
własnie mi sie skonczyła nawiasem mówiąc
tearz po ciazy mama krotsze o mniej bolesne
własnie mi sie skonczyła nawiasem mówiąc
kjujik10
marcowa mama06` Marta R
Kobietki a ja tak troszke z innej beczki bo juz mialam regularnie ok a teraz nie mialam( zawsze mam tak okolo1-4 kazdzego miesiaca) juz do tej pory zrobilam 3 testy wyszlo ze nie jestem w ciazy bylam u gina ale powiedzial ze jeszcze nie moze stwierdzic ciazy utro ide na badania moze przez krew sie jakos stwierdzi pobral mi tylko cytologie i kazal przyjsc za tydzien i powiedzial ze w siusiane testy to on nie wierzy kurcze ale 3 pokazaly to samo ciekawe czy Igorek bedzie mial rodzenstwo. Acha i ostatno sie dosyc konsekwentnie odchudzalam jak myslicie moze to jest przyczyna Pozdr Marta
K
kasiula matula
Gość
Duży spadek wagi zmiany w sposobie odrzywiania moga powodowac zmiany w miesiączkowaniu
ale na pewno sie uspokoisz kiedy pojdziesz na kolejna kontrole do gina kiedy juz bedzie mozna stwierdzic coś konkretnego
ale na pewno sie uspokoisz kiedy pojdziesz na kolejna kontrole do gina kiedy juz bedzie mozna stwierdzic coś konkretnego
kasiulla23
Mama marcowa'06
Ja wiem ze panikuje ale teraz jak na zlosc zaczeli tak duzo mowic w mediach o raku szyjki macicy na wet reklamy sa na ten temat ze az strach po mnie chodzi caly czas.
nie boj sie bedzie ok:-)
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
kjujik10 .......tez mi sie wydaje ze to moze miec swoja przyczyne w odchudzaniu ......sama kiedys tak miałam
Emcia
Marcowa Mama '06
No a ja wlasnie wczoraj dostalam @!! Buuuuuuuuuuuu
Dziwne to troche, bo ciagle karmie Elle i myslalam, ze poki karmie to mam spokoj z @ a tu prosze!!!
Dziwne to troche, bo ciagle karmie Elle i myslalam, ze poki karmie to mam spokoj z @ a tu prosze!!!
reklama