reklama
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
anian ja pierwszą @ dostałam we wrześniu, potem była w listopadzie i teraz w styczniu - czyli regularnie - co 2 miesiąceA ja mam pytanie. Czy po pierwszej @ od razu są regularne, czy może yć tak że jak dostałam to potem będzie znowu cisza...czy mam się zacząć zastanawiać???
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
ja malego karmilam 1,5 miesaica a @ musielismy wywloac bo dostawalm tzw zajoba hormony wariowaly jakbym przekwitala a jak juz przyszlam jak reka odjal co 30 dni jak w morde przychodzi teraz sa tabletki wiec wiem kiedy dokladnie bedzie cholera jedna
ja jak przestałam karmić to zaczęłam brac tabletki i była regularnie aż do grudnia gdzie trwała 1 dzień i okazało się że mam torbiel na jajniku który był już zresztą operowany z tego samego powodu. teraz to antybiotyki i przeciwzapalmne z luteiną i z lewego znikł a prawy jamnik się powiększył - co za licho. No ale bedzie dobvrze a przy okazji lekarz zaobserwował idealny pęcherzyk na dzidziusia ale poczekam do kwietnia.
Mama Stacha
&Franka&Janka
A ja cięgle nie mam. Staszka jeszcze trochę karmię.
Nie narzekam, ale chciałam spytać czy nie jestem jedyna?
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
A ja cięgle nie mam. Staszka jeszcze trochę karmię.
no to jest nas juz dwie:-) ;-) .........u mnie tez cisza
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
ja odstawiłam Kubę w nowy rok a 4 lutego dostałam @ zobaczymy jak to będzie z jej regularnością
ivka76
Fanka BB :)
no to jest nas juz dwie:-) ;-) .........u mnie tez cisza
Raczej trzy :-) ,bo moja @ też jeszcze nie nadeszła, a i z hormonami nie mam żadnego problemu :-)
reklama
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
a moze dziewczeta suwaczki pora zaczac wstawiac hihihiihih