reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

brak miesiączki

ale wam dobrze bez @ ja niby wczesnie dostalam a i tak byłam szczesliwa ze tak długo jeje nie ma wiec wyobrazam soie wasze szczescie;-)

reklama
Darunię karmiłam 3 i pół miesiąca, a @ miałam po 9 miesiącach.
Martynkę karmię do teraz, a @ przyszła po pół roku.:-D :laugh2: :-D

Kasiulla pewnie tak jest jak piszesz, po prostu coś innego jej nie pasuje z tym mlekiem. ja też nie słyszałam że to ma jakiś związek. tak sobie gdybam, w końcu hormony potrafią różne cuda wyczyniać..

dziewczyna jak u was wygladała pierwsza @ po porodzie ....bo mnie brzuch pobolewa jak podczas miesiączki i niby ją mam od soboty ....tylko w takiej ilości jak upławy .....nie wiem czy to normalne ....:confused::confused::dry:

Tereskaa ja pierwszą @ dostałam dwa miesiące temu i bardziej było to plamienie niż prawdziwa @.

Natomiast druga była już normalna, nawet w tym samym dniu przyszła co te przed ciążą. Niestety nadal mam bite 7 dni i to w każdy dzień równie mocno.

Zmieniło się tylko to, że mnie nic przy tym nie boli.

po obu porodach miała jako pierwsze tylko plamienie (tylko u mnie przychodziło już po 3 miesiącach)

niestety potem u mnie zupełnie nic się nie zmieniało - boli mocno :( , na szczęscie trwa tylko 5 dni :)

tereska - ja pierwszą @ dostałam teraz w czercu (dokładnie 2 lata po ostatniej sprzed ciąży!), była raczej mało obfita i trwała tylko 3 dni!!! (a zawsze 7) i prawie w ogóle niebolesna (a wcześniej bez tabletki ani rusz) - oby mi już tak zostało:tak:

tereska - ja pierwszą @ dostałam teraz w czercu (dokładnie 2 lata po ostatniej sprzed ciąży!), była raczej mało obfita i trwała tylko 3 dni!!! (a zawsze 7) i prawie w ogóle niebolesna (a wcześniej bez tabletki ani rusz) - oby mi już tak zostało:tak:

to tak jak ja :-);-)...tez 2 latka stuknęło i sie zdążyłam przyzwyczaić do jej braku:-D:tak:...no ale dobrze że jest i teraz wiem przynajmniej jak mój organizm funkcjonuje i łatwiej o dzidziolka sie starać:tak:;-)

reklama
po obu porodach miała jako pierwsze tylko plamienie (tylko u mnie przychodziło już po 3 miesiącach)

niestety potem u mnie zupełnie nic się nie zmieniało - boli mocno :( , na szczęscie trwa tylko 5 dni :)

azik .....a ty miałś może pierwszą cesarkę ????.......bo tak mi sie skojarzyło ......nie wiem czemu ......jeżeli tak to napisz mi proszę jak u ciebie wygladała sprawa z drugą ciążą???

Do góry