reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

brak miesiączki

ja po odstawieniu Kubuli od cyka dostałam @ po miesiącu -i później normalnie dwa razy -poczym wszystko się zatrzymało - więc wybrałam się do gina zrobił badani i rozwiał moje nadzieje, że wszystko się unormowało - badania wyszły fatalnie - teraz po lekach miałam tak bolesną @ ze szok aż mnie skręcało -w przyszłym tygodniu musze iść znów do lekarza na usg i dalsze leczenie bo też chce już drugiego dzidziolka
Powodzenie Teresko w zafasolkowywaniu mam nadzieje, że nam się uda

reklama
azik .....a ty miałś może pierwszą cesarkę ????.......bo tak mi sie skojarzyło ......nie wiem czemu ......jeżeli tak to napisz mi proszę jak u ciebie wygladała sprawa z drugą ciążą???

tak, ja po dwóch cesarkach...

opinie co do czasu który powinien minąć sa podzielone, jedni mówią 6 miesięcy inni dwa lata

ja zaszłam po 14 miesiącach

u mnie cesarka zsotała przyśpieszona o 3 dni ze względu na rozchodzacą się bliznę - ja mam bardzo cienką, teraz np tylko 3 mm

dlatego podczas drugiej ciązy powinni to sprawe na usg badać.

ja karmiłam Olka prawie do marca a miesiączkę dostałam na początku stycznia - też jakoś dziwnie:sick:

Ale jestem wściekła :wściekła/y:
Miałam dziś zapisaną wizytę do gina i chciałam zapytać czy z tym moim brakiem miesiączki to wszystko w normie.
Oczywiście o godzinie, o której powinnam wejść w kolejce stały jeszcze 2 panie przede mną, a pan doktor nie kwapił się do obsługiwania.
Niestety nie mogłam czekać bo pociąg do pracy by mi uciekł.
Zapisać mnie chcieli na koniec sierpnia.
Powiedziałam, że nic z tego i że w piątek przychodzę bez zapisu i kolejki :wściekła/y:
Jak mnie nie przyjmą to już nie wiem jak reagować :-(

u mojego gina 99% to ciężarne więc chyba bym się niedostała hhehehe - u nas na zapisy i to z wyczytywaniem bo zawsze przed gabinetem były awantury - ach te baby

Czy ktoś oprócz mnie nie ma jeszcze @.
Karmię piersią, ale czy to nie za długo?
Dopiero znalazłam ten wątek, jak znajdę chwilę to poczytam całość, póki co ja pierwszą @ dostałam 13 miesięcy po porodzie, jeszcze podczas karmienia piersią. Od tamtej pory minęły ponad dwa miesiące i nic a już nie karmię około tygodnia. Obawiam się, że wróciły moje nieszczęsne torbiele na jajnikach bo często pobolewa mnie brzuch tak, jak kiedyś :sick: Nawet pomyślałam, że jestem w ciąży ale test wyszedł negatywnie.
Pozdrawiam

reklama
ja teraz też jade na lekach hormonalnych - lutenyl na wywołanie o później luteinka - za mało progesteronu moj organizm produkuje i wszystko zablokowane - a brzuszysko po lutynie boli , że hej

Do góry